Výrobno - obchodno - skladové priestory s kanceláriou a bytmi

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom výrobno – obchodné priestory s kancelárskym zázemím a dvoma bytmi.

Samostatné výrobno – obchodné priestory s potrebným zázemím sú súčasťou objektu postaveného v roku 1994. Pôvodne boli určené pre stolársku firmu, neskôr prispôsobené potrebám krajčírskej firmy. Posledný nájomca ich využíval na výrobu a predaj kamenných kobercov.

Prevádzka pozostáva z:
• dielenskej časti s plochou 196 m2 (pôdorys 20 m * 10 m), ktorá je v súčasnosti predelená priečkou na výrobnú časť a skladovú časť s bránou do dvora v zadnej časti objektu
• prednej časti (45 m2), ktorá sa môže využívať ako sklad, obchod, alebo kancelária, pričom predná časť môže byť prevádzkovaná nezávisle od časti dielenskej
• administratívno-sociálneho zázemia (44 m2) tvorenej menším skladom, kanceláriou majstra, šatňou so sprchou, toaletami a kuchynkou
• v zadnej časti na dielňu nadväzuje uzatvorený dvor (spoločný s druhou prevádzkovou v rámci objektu) vhodný na skladovanie a manipuláciu s tovarov (spolu cca 600 m2 plochy, každá prevádzka má pre seba cca 300 m2 plochy)

Pre zamestnancov je vytvorených dostatok parkovacích miest na parkovisku pred budovou. Firemné (nákladné) autá môžu parkovať vo dvore.

Bonusom zahrnutým v cene nájmu sú dva samostatné 2-izbové byty, každý s podlahovou plochou 46 m2, vhodné pre ubytovanie zamestnancov alebo majiteľa, ktoré sa nachádzajú v podkroví budovy.

Priestory sú vhodné pre malú alebo strednú firmu, ktorá potrebuje na jednom mieste sústrediť výrobu, skladovanie, predaj, administratívu a bývanie. Voľné (k dispozícii) ihneď.

Druhá prevádzka nachádzajúca sa v objekte je aktuálne prenajatá za účelom obchodu so stavebným materiálom. Budova je napojená na všetky siete, pričom obe prevádzky majú samostatné meranie (voda, elektro, kúrenie).

Všetky ďalšie relevantné informácie Vám radi poskytneme mailom, alebo osobne.

Podobné realitné ponuky

Na prenájom  300 m2 skladovo - výrobná hala Trnava
Prenájom 6,55 €/m2/mes.
Na prenájom 300 m2 skladovo - výrobná hala Trnava

177320 Ponúkame na prenájom novú skladovo-výrobnú halu ktorá sa nachádza na Priemyselnej ulici v Trnave. Užitková plocha je 300m2. Areál má veľmi zaujímavú polohu - napojenie na D1 a R1...

Výrobné priestory 0 m2 Trnava / Priemyselná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na prenájom 300 m2 skladovo - výrobná hala Trnava 6,55 €/m2/mes. Výrobné priestory 0 m2 Trnava
Priemyselná
prenájom