Predaj, dvojizbový byt Prešov, Sekčov, Karpatská - ...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
52 m²
neuvedené
2
nie
čiastočne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
105.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

5310x zobrazená v zozname / 279x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte pekný a priestranný, svetlý a slnečný byt vo vyhľadávanej časti Prešova, máme pre vás skvelú ponuku. Ponúkame na predaj 2izbový byt na sídlisku Sekčov, ktorý má 52m2 a navyše ešte veľkú loggiu. Byt je na 10/11 poschodí s výťahom a je čiastočne zrekonštruovaný Parkovanie je možné na verejnom parkovisku pred bytovým domom.
DISPOZÍCIA: Vstupná predsieň, 2x izba, kuchyňa, kúpeľňa, WC a loggia.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou –plastové okná, murovaná kúpelňa a WC, interiérové dvere, vstupné dvere, elektrické rozvody v chodbe, kúpelni a WC, plávajúce podlahy + dlažba v chodbe. Ostatné je v byte v pôvodnom, ale zachovalom stave. Byt je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.
BYTOVÝ DOM: Bytový dom prešiel rekonštrukciou vrátane zateplenia, má vymenené vchodové dvere, bytový vrátnik na čip, nový výťah.
MESAČNÉ NÁKLADY: Bytové družstvo - 204e, elektrina - 32e, plyn - 6e
LOKALITA: Okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - nákupné centrá, reštaurácie, kaviarne, obchodíky, nechýbajú ani možnosti kultúrneho vyžitia. V blízkosti sa nachádzajú aj školy, škôlky, detské ihriská a množstvo služieb.

ID ponuky: PO-64928



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-64...

Pozícia realitnej ponuky

105.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
52 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha52 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuszľava
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátG

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64928 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.