Penthouse s veľkou terasou (280m2), unikátnym výhľadom a súkromím

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na predaj jedinečný kompletne zariadený, jednopodlažný, veľkometrážny penthouse v Condominium Renaissance.
Condominium Renaissance je lukratívny uzatvorený areál s vysokým štandardom bývania, ktorý zúročuje danosti tichej lokality nad Dunajom na maximum.
Celková výmera podlahovej plochy bytu je 204m2 a poskytuje dostatok priestoru pre rodinné bývanie. Tento svetlý a priestranný penthouse sa nachádza na jednom podlaží, bez straty priestoru na úkor schodiska. Punc kvality tejto ponuky dotvára veľká panoramatická terasa (280m2), na ktorú je prístup z každej izby. Denná časť slnečnej terasy je orientovanú na juh s výhľadom na Bratislavský hrad, Dunaj a jeho rameno.
Byt kruhového pôdorysu má obývačku s krbom spojenú s kuchyňou, 3 spálne, 1 veľký šatník, ktorý je možné prerobiť aj na izbu, 2 kúpeľne a 1 toaletu pre hostí (vid pôdorys). Dizajnér kládol dôraz na kvalitu a unikátnosť použitých materiálov. Byt je klimatizovaný, má kozub, veľkolamelové žalúzie a kožené podlahy.
Terasovitá vila na streche ktorej sa byt nachádza je založená na pilótach a oceľobetónovej základovej doske s hrúbkou 400mm. Nosnú konštrukciu v tvorí oceľobetónový skelet s monolitickými oceľobetónovými stropmi. Obvodové steny a priečky sú murované z tehlového muriva.
K bytu prislúcha pivnica o výmere 12,7m2. Je možné dokúpiť tri parkovacie státia v podzemnej garáži. Jednoduché a rýchle napojenie na obchvat umožňuje rýchly prístup do CR, AT a HU. Krásny penthouse ponúka bývanie bez kompromisov pre najnáročnejšieho klienta.

Podobné realitné ponuky