ZARIADENÝ 2-izbový byt, St. Ľubovňa, Zimná

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/DP

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom ZARIADENÝ 2-izbový byt s priestranným BALKÓNOM v zrekonštruovanom bytovom dome nachádzajúci sa v lokalite Stará Ľubovňa, Zimná ulica.
Byt má celkovú podlahovú plochu 43,76 m2 (byt 42,58 m2, balkón 16,25 m2, pivnica 1,18 m2) a nachádza sa na 2. poschodí v 3-poschodovom tehlovom bytovom dome bez výťahu. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky spolu s kuchyňou, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom, WC a priestranného balkóna. K bytu prislúcha jedno PARKOVACIE MIESTO. Na poschodí sa nachádza pivničná kobka.

Výhody:
❶ Tichá lokalita
❷ Kompletne zariadený
❸ Vlastné parkovacie miesto

STAV BYTU:
Byt má plastové okná, plávajúcu podlahu, dlažbu v kúpeľni. Byt sa ponúka na prenájom ZARIADENÝ. V spálni, ktorá má výmeru 10,94 m2 je k dispozícii manželská posteľ, skriňa. Obývacia izba je spolu s kuchyňou /výmera 21,26 m2/, v obývacej izbe ostáva gauč so stolíkom, nábytkom, TV, v kuchyni je kuchynská linka, elektrický sporák s plynovým sporákom, digestor, CHLADNIČKA S MRAZNIČKOU, stôl so stoličkami. Z kuchyne je výstup na priestranný balkón odkiaľ je pekný výhľad. Vo vstupnej chodbe je vešiaková stena a skriňa. V kúpeľni je sprchovací kút, umývadlo, súčasťou ostáva aj automatická PRÁČKA.
Bytový dom je zateplený.

PLATBY:
Cena nájmu bytu VRÁTANE PARKOVACIEHO STÁTIA je 400,- EUR + 120,- EUR energie. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí kaucia vo výške 800,- EUR (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu) + províziu pre realitnú kanceláriu vo výške 400,- EUR.
Byt je voľný IHNEĎ.

LOKALITA:
Bytový dom sa nachádza na sídlisku Západ, v uzavretom areáli, pri bytovom dome sa nachádza detské ihrisko, k dispozícii je vlastné parkovacie miesto, v areáli sa nachádzajú potraviny, v blízkosti sú materská škola, základná škola.

/ 2-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / STARÁ ĽUBOVŇA / ZIMNÁ ULICA / BALKÓN / VLASTNÉ PARKOVACIE MIESTO / ZARIADENÝ / ZREKONŠTRUOVANÝ / 43,76 M2 /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky

NA PRENÁJOM  2 -IZBOVÝ BYT STARÁ ĽUBOVŇA
Prenájom 320,- €
NA PRENÁJOM 2 -IZBOVÝ BYT STARÁ ĽUBOVŇA

Ponúkame do dlhodobého prenájmu 2-izbový byt na ulici Za vodou v Starej Ľubovni. Byt je priestranný - pozostáva z dvoch izieb, kuchyne, chodby, kúpeľne a WC. V byte je balkón...

2-izbový byt 0 m2 Stará Ľubovňa / Za vodou
Prenájom 320,- €
2 - izbový byt v novostavbe na prenájom
Prenájom 400,- €/mes.
2 - izbový byt v novostavbe na prenájom

Ponúkame do dlhodobého prenájmu 2-izbový byt v novostavbe Nad Kovancom. Byt pozostáva z obývacej izby s kuchyňou, spálne, chodby, kúpeľne s wc a balkóna. V byte je vlastné kúrenie. Bytový...

2-izbový byt 0 m2 Stará Ľubovňa / Okružná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
NA PRENÁJOM 2 -IZBOVÝ BYT STARÁ ĽUBOVŇA 320,- € 2-izbový byt 0 m2 Stará Ľubovňa
Za vodou
prenájom
2 - izbový byt v novostavbe na prenájom 400,- €/mes. 2-izbový byt 0 m2 Stará Ľubovňa
Okružná
prenájom