Predané! Do detailov premyslený, moderný 2 izbový byt

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na kúpu 2 izb, byt,43m2, po kompletnej rekonštrukcii,/pred 2.rokmi/, na 2/7posch, orient V/Z, pod horou, v časti Lamač.
Kvalitná, vkusná a do detailov premyslená rekonštrukcia a zariadenie tohoto moderného bytu, kde sa počíta doslova s využitím každého cm2 priestoru Mladá rodina si upravila, pôvodne 1.izbový byt, podľa svojich potrieb a predstáv a vytvorila dispozíciu, ktorá pôsobí vzdušne, priestranne a voľba svetlých farieb v interiéry budí dojem, že byt je väčší ako jeho skutočné rozmery.
Orientácia V/Z poskytuje dostatok svetla počas celého dňa obom miestnostiam. Dostatok úložného priestory zabezpečujú vstavané skrinky v spálni aj nová moderná KL v kuchyni.KL vybavená elektrospotrebičmi a plynovo elektrickým sporákom. Kúpeľňa vybavená sprchovacím kútom a našiel sa aj priestor pre práčku.
Kompletná rekonštrukcia spočívala v zmene dispozície bytu,výmene elektriny,nové podlahy, dlažby, okná, sieťky, stierky, sanita, nové bezpečnostné dvere. V bytovom dome aktuálne prebieha výmena všetkých stúpačiek, na BD dome aktuálne prebehli zateplovacie práce, kúrenie vyregulované, na radiátoroch merače tepla. V byte ineternet aj káblová TV.
Nový majiteľ určite ocení je aj dostatok úložného priestoru mimo bytu -kobka na poschodí za výťahmi, v suteréne pivnica a samostatná miestnosť pre detské kočiariky a bicykle.
Náklady: 128 eur /3 os
Lokalita: do centra dostupná za 10 min, MHD v blízkosti.Pred domom možnosť parkovania, z vnútrobloku detske ihrisko a detske dopravné ihrisko. Obchody Tesco, LIdl, škol, škôlka
Tichá časť v blízkosti lesa.

Veľmii dobrý pomer ceny bytu ku kvalite!
Odporúčame

Cena 92.000EUR
V cene sú zahrnutá poplatky RK za všetky služby spojené s prevodom bytu

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Lamač

PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe
Predaj 159.000,- €
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj priestranný 1,5-izbový byt v novostavbe BORY Na Hrádzi. Byt sa nachádza na 3.poschodí z 5tich a je orientovaný smerom na...

2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač / Mateja Encingera
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe 159.000,- € 2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač
Mateja Encingera
predaj