PREDAJ, krásny 2-i.byt v novostavbe s terasou a predzáhradkou*

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne na PREDAJ krásny luxusný 2-izbový byt v novostavbe s terasou a predzáhradkou + benefitom je využívanie súkromného bazéna v areáli bytového domu, Rusovce

Rozloha:
úžitková plocha: 52,65 m2
terasa: 36 m2
predzáhradka: 21 m2

Charakteristika: Hľadáte príjemné a pokojné bývanie v blízkosti Bratislavy s dobrým napojením do mesta či do Rakúska? Tento jedinečný a útulný byt Vám takéto bývanie ponúka. Jedná sa o luxusný, priestranný 2 - izbový byt, ktorý je situovaný na prízemí novostavby bytového domu so súkromným areálom, ktorý disponuje vlastným bazénom a tiež príjemným prostredím plným zelene.

- novostavba 2013
- vlastná predzáhradka a priestranná terasa
- byt sa predáva kompletne zariadený
- na oknách elektrické žalúzie aj sieťky proti hmyzu
- k bytu prislúcha garážové parkovacie státie a tiež pivnica
- + veľkým benefitom vlastníkom nehnuteľnosti je využívanie súkromného bazéna v areáli bytového domu a tiež súkromné detské ihrisko.

Dispozícia bytu: vstupná chodba so vstavanou rolldor skriňou, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou s výstupom na terasu a predzáhradku, samostatná spálňa, priestranná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta.

Byt je kúpou voľný ihneď.

Lokalita: Novostavba bytového domu sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Bratislavy. V bytovom komplexe sú k dispozícií kaviarne, potraviny, zelovoc, fitcentrum, soláruim a pod.

CENA NEHNUTEĽNOSTI: 178.000,- EUR + 10.000,- EUR garážové parkovacie státie

TOPPONUKA

Podobné realitné ponuky