Predaj, dvojizbový byt Šarišské Michaľany, okr. Sabinov

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2 izbový byt v osobnom vlastníctve v obci Šarišské Michaľany na ulici Pod lesíkom o rozlohe 58 m2 plus balkón, nachádzajúci sa na vyvýšenom prízemí/2 poschodí s orientáciou severovýchod - juhozápad.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, veľkej kuchyne s novou kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi a jedálenskou časťou, obývacej izby s balkónom spojenej s kuchyňou veľkými posuvnými dverami, spálne so vstavanou skriňou a kúpeľne s WC. K bytu prináležia dve pivnice.
Byt prešiel rekonštrukciou: plastové okná s tónovanými sklami, znížené stropy s bodovými LED svetlami, laminátové podlahy v izbách, keramická dlažba a obklady v kúpeľni a WC, nová sanita, vymenené stúpačky, rozvody vody a kúrenia, nová elektroinštalácia. Výhodou je vykurovanie a ohrev teplej vody vlastným plynovým kotlom, čo výrazne znižuje náklady na bývanie, ktoré sa v súčasnosti pohybujú do 100 €/ mesiac. V byte je zavedená káblová televízia a internet.
Bytový dom je tehlový, prešiel rekonštrukciou obvodového plášťa, strechy a spoločných priestorov vrátane zateplenia stropov pivníc. Nachádza sa v tichej lokalite obce s kompletnou občianskou vybavenosťou a dostatočným počtom parkovacích miest.
Byt je bez tiarch, k dispozícii po dohode.
ID ponuky: SB-44789

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Sabinov