2 izbový apartmán, terasa, garáž v Semmeringu, 0.p./5 p., 36 m2

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária MIRABELL SK Vám ponúka na predaj 2 izbový apartmán v historickej budove v Rakúsku, v obci Semmering.

Celková výmera apartmánu je 36 m2 + terasa 12,8 m2.

Dispozícia apartmánu:
vstup, obývacia izba spojená s kuchyňou, samostatná izba, kúpeľňa, úložný priestor s kotlom, kde sa dá vyjsť priamo do garáže. Z obývacej izby i spálne je možný výstup na terasu.

Apartmán je zariadený, kompletne zrekonštruovaný s vlastným kúrením. K apartmánu patrí i garážové státie o výmere 38 m2.

Bytový dom taktiež ponúka spoločné, relaxačné priestory ako je sauna so sprchovacími kútmi, spoločenská miestnosť s barom, vínna pivnica s posedením a 60 m2 terasy.

Lokalita:
Semmering sa nachádza na hranici Dolného Rakúska s Štajerska na výške 1.000 m n. m. a je obklopený lesmi. Vzdialenosť od Bratislavy je približne 160 km a od Viedne 100 km. V kúpeľnom meste Semmering sa nachádza najstaršie lyžiarske stredisko v Európe. Stredisko bolo založené v roku 1888 a dnes patrí ku klasickým rakúskym lyžiarskym strediskám, ktoré fungujú v priebehu celého roku. Súčasťou strediska sú zjazdovky, sánkarská dráha aj moderný bicyklový park. Okolie tiež poskytuje možnosť pešej turistiky po okolitých kopcoch a okolí horských jazier.

Cenu bytu je 286.500,- EUR.

K cene bude pripočítaná provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 3%, ktorá zabezpečí kompletný právny a predajný servis.

Kontakt: Mária Štefunková, tel. č. , e-mail:

Ponuky voľných bytov si môžete pozrieť na našej stránke:
http://reality.mirabell.sk/apartmany-v-historickej-budove-v-srdci-prirody-v-semmeringu-388196

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Neunkirchen