Predaj 2-izbový byt PEDER, Košice okolie

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj 2-izb. byt v obci PEDER, Košice - okolie, ktorý je vzdialený 6 km od mesta Moldava nad Bodvou a 35 km od Košíc.

Byt je veľký o výmere 68 m2 (bez plochy balkónu).

Samotný byt sa nachádza na 2. poschodí, čo je veľmi pozitívne, z hľadiska udržiavania tepla v zime, a neprehrievania bytu v lete. V byte je zabudovaný plynový kotol, ktorý vykuruje byt a ohrieva aj teplú vodu.

V byte bola realizovaná čiastočná rekonštrukcia - kompletná výmena plastových okien (balkónové dvere + okno v kuchyni cca pred 5-timi rokmi), v celom byte sa nachádza na podlahe PVC krytina (linoleum), v byte sú namontované bezpečnostné dvere.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je zvlášť vchod do WC, a zvlášť vchod do kúpeľne, v ktorej sa nachádza sprchovací kút a umývadlo. Z chodby je vchod do priestrannej kuchyne, z ktorej je východ na balkón, ktorý sa dá plne využiť v lete na sedenie, alebo si vysadiť malú kvetinovú záhradku. V byte sa nachádzajú dve izby s veľkými oknami, čo znamená, že byt je krásne presvetlený, čo je hlavne v zimných mesiacoch, myslím si, dôležité.

Byt má k dispozícii vonkajšiu tkzv. špajzu, ktorá sa nachádza na poschodí mimo bytu. Dolu v BD na prízemí je k dispozícii pivnica.

Samotný bytový dom je čistý, so slušnými a bezproblémovými nájomníkmi, veková skupina sa pohybuje viac k mladšej generačnej vrstve, s malými deťmi.

V dedine sa nachádza - MŠ, ZŠ, obchod s Potravinami a Pohostinstvo.

Peder je spojený s Moldavou nad Bodvou/Košicami, pravidelnou autobusovou dopravou (prostredníctvom Moldavy aj vlakovou – každú hodinu ide vlak do Košíc).

Podobné realitné ponuky

Prízemný 2 izbový byt s vlastným kúrením, Vajkovce, Košice-okolie
Predaj 120.000,- €
Prízemný 2 izbový byt s vlastným kúrením, Vajkovce, Košice-okolie

Ponúkame na predaj 2 izbový prízemný byt v obci Vajkovce, Košice-okolie.Rozloha bytu je 56,23 m2. Byt sa nachádza na prízemí zrekonštruovaného bytového domu. Byt pozostáva z 2 obytných...

2-izbový byt 56.23 m2 Vajkovce / Vajkovce
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prízemný 2 izbový byt s vlastným kúrením, Vajkovce, Košice-okolie 120.000,- € 2-izbový byt 56.23 m2 Vajkovce
Vajkovce
predaj