FOR SALE: investment APARTMENT, centre of BUDAPEST, Bud VII

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na predaj štýlový tehlový byt v Budapešti VII, časť Keleti (mestská časť v Budapešti, ktorú našinec pozná i podľa medzinárodnej vlakovej stanice – vrátane pravidelného vlakového spojenia Košice – Budapešť) v širšom centre mesta.

Byt o výmere 46 m2 sa nachádza na prvom poschodí štýlového meštianskeho bytového domu (celkovo 3 poschodia), na prízemí s občianskou vybavenosťou. Táto nehnuteľnosť vďaka jej orientácii (JV) poskytuje pokojné bývanie v centre (ticho vedľajšej nehlavnej ulice, pavlač); prešiel kompletnou rekonštrukciou.

Nehnuteľnosť je možné kúpiť aj ako investičný byt, nakoľko sa nachádza v blízkosti jednej z najväčších a najfrekventovanejších tepien Budapešti, a v okolí je viacero budov využívajúcich sa ako „rent apartmenty“ pre krátkodobý nájom.

Fotky k dispozícii pre vážnych záujemcov na vyžiadanie!


///


We offer for sale a stylish brick apartment in Budapest VII, part Keleti (the city district of Budapest, which is also known by the international train station - including the regular train connection Košice - Budapest) near the city center.

The apartment of 46 m2 is located on the first floor of a stylish burgher apartment building (3 floors in total), on the ground floor with amenities. Thanks to its orientation (JV), this property provides You quiet living in the center (silent side street, porch); has a complete refurbishment.

The property can also be purchased as an investment apartment cause it is close to one of the largest and busiest “arteries of Budapest”, and are a number of buildings around used as “rent apartments” for short-term rent.

Photos available for serious buyers on request!

Podobné realitné ponuky