Predaj, dvojizbový byt Bratislava Petržalka, Mánesov...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojgarsónku DeLuxe s klimatizáciou na Mánesovom námestí, vo vyhľadávanej lokalite Petržalky. Celková plocha bytu je 53,39 m2 vrátane lodžie, nachádza sa na 4. poschodí v 12 poschodovom bytovom dome s dvomi výťahmi. Príjemná orientácia na južnú stranu.
Dispozícia bytu: priestranná klimatizovaná obývačka 6 x 4 m so vstupom na veľkú lodžiu (5,26 m2), samostatná izba 4 x 2 m, kuchyňa, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou , predsieň. K bytu prislúcha pivnica na poschodí o výmere 1,30 m2.
Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli vymenené plastové okná, kuchynská linka vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi, laminátové podlahy v izbách, v ostatných priestoroch je dlažba. V obývacej izbe je zaujímavo riešená poschodová manželská posteľ.
Bytový dom je zrekonštruovaný - zateplený, nová vstupná brána na čip, zavedený optický internet a tv magio.
V blízkosti domu je kompletná občianska vybavenosť - Billa, škôlka, škola, pošta, TPD, sad Janka Kráľa, Aupark, zastávky MHD (autobus, veľkou výhodou je električka), dobrá dostupnosť do mesta, parkovanie pred domom.
Byt sa predáva spolu so zariadením (vrátane spotrebičov, TV...)
Kúpou je byt voľný. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0914.347.914 ID ponuky: BA-48843

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava V