Predáme dvojizbový kompletne prerobený byt v Lamači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predávame slnečný 2 izbový byt po kompletnej rekonštrukcii v Lamači. Byt sa nachádza na 9/11 poschodí, súčasťou bytu sú bezpečnostné dvere, plastové okná so žaluziami. Byt je slnečný, má 3 logie (z obývacej izby, z kuchyne a zo spálne). Do bytu sa vstupuje na chodbu, na ktorej sa nachádza vstup do špajze. Obývacia izba je priestranná a vchádza sa cez ňu do kuchyne. Cez chodbu sa viete dostať taktiež do kuchyne aj spálne. Byt má 60m2 + každá logia má 3.75m2. Byt je vhodný k okamžitému nasťahovaniu.

Prečo si kúpiť nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie AMEXA REAL?

Bezplatný právny servis, vypracovanie kúpno-predajných zmlúv , vypracovanie návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Kontakt: Bližšie info a kontakt: Bc. Kristína Sádovská, tel.:

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Lamač

PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe
Predaj 159.000,- €
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj priestranný 1,5-izbový byt v novostavbe BORY Na Hrádzi. Byt sa nachádza na 3.poschodí z 5tich a je orientovaný smerom na...

2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač / Mateja Encingera
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe 159.000,- € 2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač
Mateja Encingera
predaj