Predaj, dvojizbový byt Podunajské Biskupice, Bratisl...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj dvojizbový byt s balkónom, ktorý sa nachádza v Bratislave, na Kazanskej ulici, m. č. Podunajské Biskupice. Celková plocha je 53 m2 vrátane pivnice a balkóna. Nachádza sa na 4/7 poschodí v bytovom dome z roku 2005 a orientovaný je J - V s pekným výhľadom na okolie. Bytový dom je udržiavaný, s čistým vchodom, vstupom na čip a kamerovým systémom. K bytu prináleží pivničná kobka, ktorá sa nachádza priamo na poschodí oproti bytu a na uskladnenie kočíkov alebo bicyklov sú taktiež dostupné spoločné priestory na prízemí.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, samostatnej toalety, kúpeľne s vaňou, priestrannej spoločenskej miestnosti spojenej s kuchyňou (23,7 m2) a samostatnej izby (12,21 m2).
Podlahy sú kombinácia laminátu a keramickej dlažby, okná sú plastové, balkón je zasklený fínskym posuvným systémom. Byt je bez investícií, pripravený k okamžitému nasťahovaniu a výhodou sú nízke mesačné náklady a vynikajúca občianska vybavenosť v bezprostrednej blízkosti. Maklér odporúča obhliadku. ID ponuky: BA-44599

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II