Predaj, dvojizbový byt Ružinov, Bratislava II, Nivy,...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne ponúkame na predaj dvojizbový byt bez balkónu nachádzajúci sa na 2. poschodí tehlového bytového domu vo vyhľadávanej bratislavskej mestskej časti Ružinov, ulica Páričkova. Bytový dom prešiel rekonštrukciou, vrátane stúpacích rozvodov, vchodových dverí na čip, výťahu a fasády. Samotný byt, o podlahovej ploche 50,47 m2, ku ktorému prináleží aj pivničná kobka v suteréne o výmere 3 m2, prešiel kompletnou rekonštrukciou: elektroinštalácia, rozvody a odpady vody, plastové okná, kúpeľňa, toaleta, kuchynská linka, bezpečnostné vchodové dvere, podlahy sú kombinácia keramickej dlažby, laminátu a dubových parkiet.
Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so zabudovaným šatníkom, kúpeľne s vaňou, samostatnej toalety, obývačky s kuchynským kútom /20,43 m2/ a izby /18.58 m2/. Vykurovanie je centrálne, radiátormi, z vlastnej kotolne, čo zaručuje nízke mesačné náklady.
Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť vrátane potravín, kaviarní, detských ihrísk a jednoduchej dostupnosti do centra mesta. Samotný byt je vynikajúcou investíciou /Airbnb/ vzhľadom na svoju polohu k novej autobusovej stanici Mlynské Nivy a nákupného centra s tržnicou. Maklér odporúča. ID ponuky: BA-43843

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II