Prenájom, dvojizbový byt Turčianske Teplice, Centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom dvojizbový byt v centre kúpeľného mesta Turčianske Teplice. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, s orientáciou na juh-sever o výmere 77 m2.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch obytných izieb, kuchyne s kuchynskou linkou a spotrebičmi (varná elektrická doska, vstavaná rúra, digestor, chladnička) kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou.
Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, plávajúce podlahy v izbách, dlažba v kuchyni, kúpeľni a na chodbe, plastové okná so žalúziami, v celom byte elektrické podlahové kúrenie.
Parkovanie je na oplotenom dvore obytného domu.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený.
Cena prenájmu je 430 eur/mesačne vrátane energií bez TV a internetu. Možnosť pripojiť sa na Telekom a Skylink.
Pri podpise zmluvy je nutné zložiť jednomesačný nájom, vratný depozit vo výške 2-mesačného nájmu a províziu za služby realitnej kancelárie.
V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť - pešia zóna, škola, škôlka, potraviny, autobusová zastávka, železničná stanica, poliklinika, SPA a AQUAPARK kúpele, reštaurácie...
Byt je ihneď voľný, maximálne pre 2 osoby bez domácich zvierat a nefajčiari. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na
ID ponuky: TR-54298

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Turčianske Teplice