Prenájom, dvojizbový byt Prešov, Sabinovská - NOVOST...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
55 m²
neuvedené
2
nie
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
750,- €/mes. CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

3589x zobrazená v zozname / 199x zobrazená detailne / 199x zobrazená detailne tento mesiac

NOVOSTAVBA - V exkluzívnom zastúpení ponúkame na prenájom krásny, esteticky farebne zladený byt, kde sa stačí už len nasťahovať a bývať.
Hľadáte svoje vysnívané bývanie v priestrannom byte v blízkosti centra mesta, kde si môžete naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde máte všetko po ruke a zároveň si nerobiť starosti s potrebnou rekonštrukciou? Potom je táto ponuka bytu určená práve pre vás.
Ponúkame na prenájom nový luxusne zariadený 2 izbový slnečný byt s loggiou, ktorý sa nachádza na 3/6 poschodí v novo postavenom bytovom dome na ulici Sabinovská (pri Novej Dúbrave). Byt sa dáva do prenájmu kompletne zariadený s novým na mieru robeným nábytkom vrátane kvalitných vstavaných spotrebičov. K bytu prislúcha vlastné parkovacie státie a pivnica. Vhodný pre náročného klienta.

VÝHODY:


- nové zariadenie
- tiché prostredie
- parkovanie pred bytom
- pivnica
- novostavba
- blízkosť centra

ID ponuky: PO-64839

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Prešove

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 2-izbového bytu v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0918.., uveďte číslo ponuky ZR-64...

Pozícia realitnej ponuky

750,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 500,- €/mes. 750,- €/mes.
55 m²
Celková rozloha 42 m² 60 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64839 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.