Na prenájom 2-izbový tehlový byt, Skladná, Juh, Košice IV

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

REZERVOVANÉ DO 15.04.2018: Ponúkame do dlhodobého prenájmu veľmi pekný 2-izbový tehlový byt o výmere 65 m2 na ulici Skladnej v mestskej časti Košice - Juh. Ponúkaný byt sa nachádza na prízemí rekonštruovaného rodinného domu s upraveným dvorom, čo umožňuje komfortné bývanie v širšom centre mesta. Byt je orientovaný na 3 svetové strany: východ, západ a juh.

V byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia: plastové okná, vchodové dvere - eurodvere, interiérové dvere a zárubne, podlahové kúrenie v kuchyni, kúpeľni a WC, v izbách sú radiátory, vstavaná skriňa v spálni i vo vstupnej chodbe, kuchynská linka so zabudovanou plynovou varnou doskou a umývačkou riadu. K dispozícii je chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra a práčka.

Dispozičné členenie bytu: chodba, samostatná toaleta, kuchyňa, kúpeľňa, priechodná obývacia izba, spálňa.

Byt sa prenajíma nezariadený. V prípade záujmu možnosť zariadenia bytu.

Podmienky prenájmu: maximálne 4 osoby, bez zvierat. V byte je fajčenie zakázané, k dispozícii je ale dvor, na ktorom sa fajčiť môže.

Výška mesačného nájomného vrátane internetu: 310 EUR + zálohové platby za energie 120 EUR, celkom 430 EUR.

Možnosť prenajatia aj pivničných priestorov cca o výmere 25 m2 za 50 EUR/mesiac.

Energetický certifikát domu nie je k dispozícii. Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Košice IV