Na prenájom veľký 2 izbový nezariadený byt na Viedenskej ulici v Košic

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na prenájom veľký 2 izbový nezariadený byt na Viedenskej ulici v Košiciach na sídlisku Ťahanovce. Nefajčiarsky byt má prestavané bytové jadro, čerstvo vymenené okná za plastové so žalúziami, vstavané skrine v predizbe a v spálni, plávajúcu podlahu v spálni a v polovici kuchyne, dlažbu v druhej polovici kuchyne a v predizbe a drevenú podlahu v obývacej izbe. Z menšej izby - zo spálne je východ na loggiu. Byt je okamžite voľný pre vážnych záujemcov.
V cene prenájmu sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prenájmom, poskytovaním služieb a cenou energii (okrem káblovky, resp. internetu) pre maximálne tri osoby - ak ste väčšia rodina, dohoda možná a istá (chov domácich zvierat nie je povolený). Požadujeme jeden mesačný depozit s úhradou pri podpise nájomnej zmluvy spolu s mesačným nájmom.
V prípade, ak máte záujem o kúpu, predaj alebo prenájom nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie Diamond Reality s.r.o., kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít sme schopní pomôcť Vám Vaše dnešné sny premeniť na zajtrajšiu skutočnosť. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte tel. číslo .

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Košice I