PRENÁJOM 2 ibyt na Kukučínovej ulici v Dunajskej Strede

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Hľadáte na prenájom 2 izbový byt v meste Dunajskej Stredy ? Ak ÁNO, táto nehnuteľnosť je pre Vás !

Realitná kancelária Xpert Reality s.r.o. ponúka na prenájom priestranný, moderný a kompletne zrekonštruovaný 2 izbový byt v Dunajskej Strede.
Byt sa nachádza na Kukučínovej ulici na 1 poschodí z 4 v tehlovom obytnom dome bez výťahu. Byt o rozlohe 56 m2. Po vstupe do bytu cez vstupné dvere sa dostaneme do predsiene /chodby, vľavo z chodby sa otvára samostatná toaleta, ďalej kúpeľňa so samostatnou sprchou, umývadlom. Rovno z chodby sa otvára veľká izba z ktorej sa otvárajú vpravo ďalšia izba a z obývačky vľavo je prístupná kuchyňa . Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a dominujú v ňom prírodné farby. Okná sú biele a plastové so žalúziou. Do prenájmu ho dáme bez nábytku, okrem kuchynskej linky / je tam sporák a digestor /. Byt je vhodný na pobyt pre párov alebo pre singles. Výborná občianska vybavenosť. Dunajská Streda je mimoriadne obľúbený aj vďaka tomu, že má vynikajúce dopravné spojenie na všetky smery. V byte sa nesmie fajčiť.

Byt ponúkam na bývanie pre inteligentných a najmä bezkonfliktných záujemcov so schopnosťou platenia nájomného (pracovné zmluvy, stály príjem, informácie o pracovnej činnosti ) na minimálne 1 rok bývania. Nájom s réžiou a užívaním internetu a televízie : 520 €/ mesiac. Pri prebratí bytu sa uhrádza kaucia 1040,- € + prvé nájomné 520,- €

Nájom je voľné od 01.04.2023


Prosím , kontaktujte ma ohľadom detailnejších informácií alebo zabezpečím osobnú obhliadku bytu.
tel . : , alebo mailom:


Ozvite sa mi v prípade ak máte nijakú nehnuteľnosť na predaj alebo prenájom . Rada Vám pomôžem. Neváhajte a ponúknite! Ďakujeme za Vašu dôveru. Stačí prezvoniť.

Podobné realitné ponuky

Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede
Prenájom 550,- €/mes.
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede

Andrea&Partners Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v meste Dunajská Streda na sídlisku Nová Ves.BYT: sa nachádza na 7 poschodí, má výmeru 52m2, disponuje jednou samostatnou spálňou, plne...

2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede 550,- €/mes. 2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda prenájom