Prenájom, dvojizbový byt Bratislava Čunovo, Petržalská

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame Vám na prenájom krásny a priestranný dvojizbový byt v Bratislave Čunove medzi rodinnými domami v tichom prostredí na Petržalskej ulici. Celková plocha bytu je 51,43 m2, balkón 3 m2, nachádza sa na 2/2 poschodí tehlového bytového domu bez výťahu.
DISPOZÍCIA BYTU: priestranná obývačka, spálňa so vstupom na balkón, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa, samostatné WC a vstupná chodba.
STAV BYTU: Byt prešiel kompletnou, rozsiahlou a precíznou rekonštrukciou, prenajíma sa plne zariadený okrem TV. V byte je kotol na ohrev vody a klimatizácia, kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom pre celý dom. Nájomcom je k dispozícii aj časť záhradky za domom (terasa a vonkajší gril). Parkovanie je možné priamo pri dome.
Bytový dom sa nachádza v krásnej a tichej lokalite, v blízkosti je obchod, reštaurácia, MHD pri dome je veľké detské ihrisko, basketbalové ihrisko, neďaleko je korčuliarska dráha, areál vodných športov.
Byt je vhodný pre dve osoby, ideálne pár, prípadne rodinku s dieťatkom. Cena prenájmu je 550 € / mesiac vrátane energií (elektrina, voda, plyn, správcovské poplatky). Voľný je ihneď.
ID ponuky: BA-48731

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava V