REZERVOVANÉ Prenájom, dvojizbový byt Bratislava Podu...

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom zariadený dvojizbový byt s balkónom nachádzajúci sa na 1/7 poschodí na ulici Kazanská, Podunajské Biskupice. Byt, s výmerou 73 m2, má vynikajúcu dispozíciu, je svetlý a priestranný. Bytový dom bol postavený v roku 2005, samotný byt je vo veľmi peknom, udržiavanom stave. Podlahová krytina je kombinácia keramickej dlažby a laminátovej podlahy, v kúpeľni sa nachádza vaňa, toaleta je samostatná.
Dispozícia: vstupná chodba s vešiakovou stenou, kuchyňa s veľkou špajzou a jedálenským kútom, priestranná spoločenská miestnosť, z ktorej sa vchádza do spálne. Zasklený balkón je prístupný z kuchyne.
Byt sa prenajíma vrátane zariadenia, (okrem TV prijímača), všetkých nábytkov, postele, sedacej súpravy, vybavenia kuchyne a automatickej práčky v kúpeľni.
Mesačný prenájom 550 € je vrátane energií, rozšíreného UPC TV balíka a internetového pripojenia. Požadovaný je dvojmesačný depozit. Byt nie je vhodný pre domáce zvieratá.
Okolie Kazanskej ulice poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a bezproblémové parkovanie pri bytovom dome. ID ponuky: BA-45781

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava II

BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI - ul. Korytnická, Bratislava II Podunajské
Prenájom 200,- €/mes.
BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI - ul. Korytnická, Bratislava II Podunajské

BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI ...

2-izbový byt 50 m2 Bratislava II / Korytnická
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BÝVANIE V ÚTULNEJ UBYTOVNI - ul. Korytnická, Bratislava II Podunajské 200,- €/mes. 2-izbový byt 50 m2 Bratislava II
Korytnická
prenájom