Na prenájom nadštandardný 2 izbový byt v Skalici

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

3RP reality ponúka na prenájom nadštandardný kompletne zariadený 2 - izbový byt s úžitkovou plochou 54,13 m2 a dvomi balkónmi. Byt je súčasťou komplexu Byty pri Mlyne.

Tento projekt vychádza z požiadavky na kvalitné a moderné bývanie v blízkosti historického centra Skalice. Situovaný je na rohu ulíc Čulenova a Pplk. Pľjušťa oproti mlynu bratov Pilárikových.

V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť, od nákupných možností cez zdravotnú starostlivosť, školy až po fitnesscentrum. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza taktiež autobusová stanica.

Byt sa prenajíma s kompletným zariadením (podľa dohody s nájomcom). Leží na 1. poschodí a prislúcha k nemu malá pivnica a vyhradené parkovacie miesto pri bytovom dome.

Vhodné aj pre firmy, ktoré potrebujú ubytovanie pre svojich zamestnancov a zahraničných partnerov. Cena je bez energií a vrátane vyhradeného parkovacieho miesta.

Podobné realitné ponuky

Dlhodobý prenájom 2-izbových bytov, Skalica - Karvašova ulica.
Prenájom 520,- €
Dlhodobý prenájom 2-izbových bytov, Skalica - Karvašova ulica.

HRF REALITY ponúka dlhodobé bývanie, v nových, nájomných 2-izbových bytoch, v Skalici na Karvašovej ulici. Ide o novostavbu moderného bytového domu. Bytový dom je postavený vo vyššom štandarde, s parkovaním...

2-izbový byt 57.3 m2 Skalica / Karvašova
Prenájom 520,- €
Dvojizbové nájomné byty v Holíči, na Ulici Márie Terézie
Prenájom 460,- €
Dvojizbové nájomné byty v Holíči, na Ulici Márie Terézie

Bývajte v nových bytoch so zabezpečeným parkovaním v zabývanej časti novostavieb v Holíči, s upraveným okolím.Spoločnosť Dostupný domov v spolupráci s HRF REALITY, Vám ponúka prenájmy 2izbových bytov v...

2-izbový byt 61 m2 Holíč / Ulica Márie Terézie
Prenájom 460,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Dlhodobý prenájom 2-izbových bytov, Skalica - Karvašova ulica. 520,- € 2-izbový byt 57.3 m2 Skalica
Karvašova
prenájom
Dvojizbové nájomné byty v Holíči, na Ulici Márie Terézie 460,- € 2-izbový byt 61 m2 Holíč
Ulica Márie Terézie
prenájom