PRENÁJOM v NOVOSTAVBE - nadštandardný 2 izbový byt v HARMONY RESIDENCE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Xpert reality s.r.o. ponúka na prenájom veľkometrážny 2 izbový byt v novovybudovanej lokalite, ktorá je situovaná v severnej časti mesta Dunajská Streda, na Poľnej ceste a to v HARMONY RESIDENCE. Ponúkaný byt okrem veľkorysej výmery tak ako samotného bytu, tak aj terasy patriacej k bytu, ponúka nadštandardné a plnohodnotné bývanie či už pre jednotlivcov, alebo rodinku v lokalite, ktorá ponúka okrem svojej funkčnosti s dôrazom na kvalitu a komfort, aj bezproblémové parkovanie, dostatok zelene a taktiež súkromia ...

Byt je situovaný na 3NP v obytnom bloku A. Byt disponuje nadštandardným prevedením v modernom duchu, veľkorysou výmerou 64 m2 + terasa s výmerou 6 m2 a taktiež k bytu prislúcha aj parkovacie miesto pred bytovým domom. Podlahy sú riešené v celom byte parketami v jednom tóne, okrem kúpeľne s toaletou kde je dlažba. Kúrenie je riešené radiátormi, okrem kúpeľne s toaletou, kde je podlahové kúrenie regulovateľné termostatom umiestneným priamo v kúpeľni. Okná disponujú exteriérovými elektrickými hliníkovými žalúziami. Celý byt je krásne presvetlený.

dispozícia: priestranná vstupná chodba, z ktorej sa dostaneme aj priamo do dennej časti, kde sa nachádza obývacia izba prepojená s kuchynskou časťou s výstupom na veľkorysú terasu. Zo vstupnej chodby vedie ešte koridor, z ktorého sa dostaneme po ľavej strane do obývacej časti s kuchynskou, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s toaletou a na konci samostatná izba.

V rámci zariadenia je byt vybavený kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými elektrospotrebičmi ( chladnička s mrazničkou, elektrická rúra, sklokeramická elektrická varná doska, digestor, umývačka riadu ), kúpeľňa je vybavená sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou + závesná skrinka so zrkadlom, geberitom ... denná časť je vybavená klimatizáciou.


*****podmienky prenájmu*****
Domáce zvieratá nie sú povolené, byt je nefajčiarsky.
Doba prenajatia bytu dlhodobo / minimálne na 1 rok.
Mesačný nájom je vo výške 462€ / mesiac + réžia 115€ / mesiac , teda spolu 577 € mesačne + elektrina ( bude prepísaná na nájomcu )
Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť sumu vo výške 1.501€ (1x mesačné nájomné spolu s réžiou vo výške 577€ + depozit vo výške 2 mesačného nájmu 924€).


V prípade ak Vás naša ponuka oslovila, tak ma neváhajte kontaktovať tel.: alebo mailom:

Podobné realitné ponuky

Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede
Prenájom 550,- €/mes.
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede

Andrea&Partners Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v meste Dunajská Streda na sídlisku Nová Ves.BYT: sa nachádza na 7 poschodí, má výmeru 52m2, disponuje jednou samostatnou spálňou, plne...

2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Zariadený 2izbový byt v Dunajskej Strede 550,- €/mes. 2-izbový byt 52 m2 Dunajská Streda prenájom