Kompletná cena, 2i priestranný byt,balkón,klíma,Kováčová ulica,Rusovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj ponúkame priestranný, kompletne zariadený, veľmi pekný 2 - izbový byt s balkónom a pivničnou kobkou a klimatizáciou po kompletnej rekonštrukcii v zateplenom bytovom dome v tichom prostredí na Kováčovej ulici v mestskej časti Rusovce.

Podlahová plocha bytu predstavuje 66,4 m2 s balkónom. K bytu prislúcha pivničná kobka o výmere 6 m2 na prízemí bytového domu. Byt sa nachádza na 3 – poschodí v 3 – poschodovom bytovom dome.
Výhody bytu:

- zateplený bytový dom
- rekonštrukcia bytu v roku 2013 (nové rozvody, plastové okna, zrenovovaná plávajúca podlaha, bezpečnostné a interiérové dvere)
- tichá lokalita
- bezproblémové parkovanie pred domom vo vnútri areálu
- občianska vybavenosť
- slnečný byt
- priestranný

Dispozícia:
Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, 2 nepriechodných izieb, samostatnej kúpeľne a toalety

Stav:
Byt sa predáva kompletne zrekonštruovaný ( nové rozvody, stúpačky, zrenovované drevené parkety, vymenené plastové okná, nové interiérové a bezpečnostné dvere), kompletne zariadený s kuchynskou linkou a vstavaným nábytkom na mieru, s kuchynskými spotrebičmi, so šatníkovými skriňami na chodbe a v obývačke, s kompletným nábytkom v celom byte a klimatizáciou.

Lokalita:
Bytový dom sa nachádza vo veľmi peknej mestskej časti Rusovce. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej tichej lokalite s množstvom zelene a parkov. V okolí domu je dobra občianska vybavenosť: Rusovské jazero, škola, škôlka, detské ihriská, lekáreň, reštaurácie, pošta ,potraviny Kraj, obchody a služby rôzneho zamerania, možnosť napojiť sa na cyklotrasy.
Možnosť parkovania vo vnútri areálu

Byt je voľný ihneď
Kontakt:
Email:

Podobné realitné ponuky - 2-izbový byt, Bratislava - Rusovce