PRENAJATÉ !!!! (60 m2) NA PRENÁJOM SLNEČNÝ 2 - IZBOVÝ BYT

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk

2 - IZBOVÝ BYT NA PRENÁJOM!!!

Ponúkame Vám komfortné bývanie v príjemnej lokalite mesta Spišská Nová Ves, na Wolkerovej ulici. 2 - izbový byt o celkovej výmere 60 m2 je po čiastočnej rekonštrukcii.

Orientácia bytu je na Juhovýchod. Dispozične pozostáva z dvoch obytných miestností a príslušenstva, ktoré tvoria chodba, šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC, kuchyňa odkiaľ máte priamy vstup na priestranný balkón a pivnica (4,14 m2) situovaná na prízemí zatepleného bytového domu. K dispozícii je parkovisko priamo pred bytovým domom.

Lokalita Vás určite osloví svojou dopravnou dostupnosťou ako aj občianskou vybavenosťou (materské škôlky, školy, jasle, detské ihriská, potraviny, kozmetika, pohostinské či reštauračné zariadenie a iné...).

Cena zahŕňa celkové náklady vrátane nájomného, energií BEZ internetu a TV. Pri podpise nájomnej zmluvy sa uhrádza depozit vo výške 500 €.

Byt je voľný IHNEĎ!

V prípade záujmu o bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať!

Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Podobné realitné ponuky

Na dlhodobý prenájom 2i byt v Krompachoch
Prenájom 290,- €
Na dlhodobý prenájom 2i byt v Krompachoch

Byt je bez zariadenia v pôvodnom stave. Byt je napojený na rozvod ELEKTRIKY, PLYN, vodovod a kanalizácia. Kúrenie je riešené novými elektrikami akumulačnými radiátormi.V byte je vstupná chodba, kuchyňa...

2-izbový byt 51.3 m2 Krompachy / Maurerová 22
Prenájom 290,- €
Prenájom 2 izbový byt v Spišskej Novej Vsi, mestská časť Novoveská Hut
Prenájom 450,- €/mes.
Prenájom 2 izbový byt v Spišskej Novej Vsi, mestská časť Novoveská Hut

PR011NReality Smolko - realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom 2-izbový byt na ulici Sadrovcová, v mestskej časti Spišskej Novej Vsi - Novoveská Huta. Byt je po úplnej rekonštrukcii, nachádza...

2-izbový byt 55 m2 Spišská Nová Ves / Sadrovcová
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na dlhodobý prenájom 2i byt v Krompachoch 290,- € 2-izbový byt 51.3 m2 Krompachy
Maurerová 22
prenájom
Prenájom 2 izbový byt v Spišskej Novej Vsi, mestská časť Novoveská Hut 450,- €/mes. 2-izbový byt 55 m2 Spišská Nová Ves
Sadrovcová
prenájom