2-izbový byt, prenájom, Jána Smreka, Devínska Nová Ves, Bratislava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na prenájom priestranný 2-izbový byt v tichej lokalite na ulici Jána Smreka v Bratislave, mestská časť Devínska Nová Ves. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 6 podlažnom bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 52 m2 vrátane pivnice o veľkosti 2 m2. Byt nemá balkón. Parkovanie v okolí bytového domu je bezproblémové.

Byt je vhodný na bývanie pre jednu osobu alebo pár, nefajčiarov a bez domácich zvierat. Byt je voľný od 01.02.2022.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, kuchyne, spálne, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a toaletou. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, chladnička s mrazničkou, indukčná doska, rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, digestor, barový pult so štyrmi barovými stoličkami, práčka, vstavané skrine a skrinky, gauč, konferenčný stolík, 2x TV, posteľ, vonkajšie a vnútorné žalúzie. Kuchyňa je rozšírená o zobytnenú loggiu. Byt prešiel kompletnou a kvalitnou rekonštrukciou, byt poskytuje dostatok úložného priestoru.

Okolie bytového domu poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť: v blízkosti reštaurácie, obchody, Tesco, Lidl, Kraj, pošta, banky, zastávka MHD s výbornou dostupnosťou do mesta, okolie bytového domu poskytuje bohaté športové vyžitie, nakoľko sa v blízkosti nachádza množstvo turistických parkov a zelene.

Cena za prenájom bytu je 580,- €/mesiac vrátane energií a internetu.

Zodpovedný maklér: Martin Chromý, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright


Podobné realitné ponuky

Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside
Prenájom 690,- €/mes.
Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside

Ponúkame na prenájom úplne nový, architektom kompletne zariadený, elegantný, 2-izbový byt, ktorý sa nachádza ako blízkosti prírody, tak i s dobrým prístupom do mesta, v nadštandardnom rezidenčnom a modernom komplexe...

2-izbový byt 63 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves / Dominika Tatarku
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Bory:Na prenájom úplne nový, elegantný 2i byt/eng.text inside 690,- €/mes. 2-izbový byt 63 m2 Bratislava - Devínska Nová Ves
Dominika Tatarku
prenájom