Na PREDAJ veľký 2 izbový byt s 3 balkónmi a zelenými výhľadmi v Lamači

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Exkluzívne v PASS REALITY Vám ponúkame v atraktívnej a obľúbenej mestskej časti Lamač na Heyrovského ulici rozľahlý a príjemný 2 izbový byt, ktorý má k dispozícii až tri balkóny s krásnymi výhľadmi na chránenú krajinnú oblasť Malé Karpaty.

BYTOVÝ DOM:
Starostlivo udržiavaný a zveľaďovaný bytový dom z roku 1975 prešiel postupnou obnovou a hneď po vstupe pôsobí bezpečným a moderným dojmom. Byt sa nachádza na 9/11. poschodí s dvoma renovovanými veľkými výťahmi. Má zateplený obvodový plášť, rekonštrukciu strechy, kompletne vymenené rozvody, kamerový systém vo vstupnom a spoločnom priestore, osadené nové vstupné brány na čip. K bytu prislúcha murovaná pivnica s denným svetlom o výmere cca. 2 m2 a na prízemí sa nachádza spoločný uzamykateľný priestor na odkladanie bicyklov a kočíkov. Bytový dom je bezbariérový, na jednom poschodí je 5 bytových jednotiek, má pekné zelené udržiavané okolie, detské ihrisko a v okolí je pohodlné parkovanie.

DISPOZÍCIA BYTU:
Slnečný, svetlý a priestranný byt prešiel pred cca. 10 rokmi väčšou rekonštrukciou so zmenou dispozície. Byt je veľmi príjemne riešený a výmera 64 m2 poskytuje dostatok priestoru na pohodlné rodinné bývanie. V priestrannej vstupnej hale s dostatočným miestom na šatníkovú skriňovú zostavu je po pravej strane šikovná komora, ďalej je vstup do veľkej obytnej miestnosti s balkónom orientovaným na západ. Ďalej cez predsieň je samostatná nedávno rekonštruovaná toaleta, priestranná kúpeľňa (sprchovací kút, vaňa, priestor na automatickú práčku), veľká kuchyňa s druhým balkónom (zasklenený) s rovnako západnou orientáciu. Po ľavej strane od kuchyni je druhá obytná miestnosť (detská izba, pracovňa) s balkónom, z ktorého je vidno až na vyhliadkovú vežu na Devínskej Kobyle. Byt je variabilný a dá sa rôzne dispozične upraviť podľa predstáv a potreby nového majiteľa. Mesačné náklady (4 osoby) sú 220,- EUR/mesiac vrátane splátky za plastové okná.

LOKALITA:
Lokalita je obklopená nádhernou prírodou a tvorí pomyselnú vstupnú bránu na Záhorie a do lesov Malých Karpát. Na svoje si prídu milovníci prechádzok a turistiky, keďže priamo zo sídliska sa dá pohodlne vyjsť na známy Kačín či prejsť na Železničnú studničku kde vedú cyklistické trasy a turistické chodníky. Táto rozlohou najmenšia mestská časť Bratislavy so všetkými výhodami moderného mesta ponúka na dosah ruky kompletnú občiansku vybavenosť: obchody, pár metrov je LIDL, rôzne reštaurácie, kaviarne, športoviská, zrekonštruované letné kúpalisko, základná škola, škôlka, neďaleké obchodné centrum Lamač či moderné nákupné centrum Bory Mall... Centrum Lamača tvorí Malokarpatské námestie, kde sa nachádza väčšina občianskej vybavenosti a konajú sa tu aj najrôznejšie kultúrne a spoločenské podujatia. Do centra mesta sa dostanete pohodlne už za pár minút buď MHD z neďalekej zástavky, alebo autom cez diaľničný tunel Sitina.

CENA:
Cena bytu je 185 000,- EUR a zahŕňa:
- kompletný právny servis zabezpečený zmluvným právnikom
- preverenie právneho stavu nehnuteľnosti na katastri
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- správny poplatok za štandardný vklad vlastníckeho práva do katastra
- poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone realitnej činnosti
- garanciu pre klientov zaručenú Garančným fondom NARKS
- províziu pre realitnú kanceláriu
V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru:
- zabezpečenie vypracovania znaleckého posudku
- bezplatné sprostredkovanie hypotekárneho úveru prostredníctvom našich zmluvných partnerov

V prípade doplňujúcich otázok, alebo záujmu o obhliadku ma prosím kontaktujte na Ing. Petra Orda-Oravcová,

PASS Reality – reality, ktoré Vám passujú!

Podobné realitné ponuky

BABONY TRE - PREDAJ 2 izbový byt BORY Nový Dvor
Predaj 183.000,- €
BABONY TRE - PREDAJ 2 izbový byt BORY Nový Dvor

BABONY TRE si Vám dovoľuje predstaviť predaj 2-izbového bytu Bory Nový Dvor, na ulici Michala Bučiča, Bratislava, na 3./5. poschodí, juhozápadná orientácia s rozlohou 56,81 m2 (byt 45...

2-izbový byt 45.47 m2 Bratislava - Lamač / Michala Bučiča
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe
Predaj 159.000,- €
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe

Realitná kancelária The Home Vám ponúka na predaj priestranný 1,5-izbový byt v novostavbe BORY Na Hrádzi. Byt sa nachádza na 3.poschodí z 5tich a je orientovaný smerom na...

2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač / Mateja Encingera
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
BABONY TRE - PREDAJ 2 izbový byt BORY Nový Dvor 183.000,- € 2-izbový byt 45.47 m2 Bratislava - Lamač
Michala Bučiča
predaj
PREDAJ - BORY Nový Dvor, nový 1,5 -izbový byt v novostavbe 159.000,- € 2-izbový byt 40.51 m2 Bratislava - Lamač
Mateja Encingera
predaj