360° VP:: 2-izb. byt, TERASA, PARKOVANIE, BA IV. DNV, Eisnerova

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom pekný priestranný BEZBARIÉROVÝ 2-izbový byt s TERASOU na ulici Eisnerova v lokalite Bratislava IV. Devínska Nová Ves.
Celková plocha bytu je 78 m2, má terasu, nachádza sa na 1. poschodí v 4 poschodovom tehlovom bytovom dome SANDBERG. K dispozícii je GARÁŽOVÉ STÁTIE v suteréne domu a murovaná PIVNICA.
Byt je orientovaný juhozápadne s prekrásnym panoramatickým výhľadom na kopec Sandberg.

STAV BYTU:
Byt má vlastné vykurovanie, plávajúce podlahy v kombinácii s dlažbou, plastové okná so žalúziami, v kúpeľni je vaňa aj sprchový kút. Je kompletne zariadený. V kuchyni je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (sporák, chladnička, práčka, mikrovlnná rúra, umývačka riadu), v spálni je manželská posteľ, komody, 2 veľké roldor skrine. V obývacej izbe sedačka, TV.

PLATBY:
Nájom 550,- eur plus zálohy za energie 120,- eur /1 osoba, 130,- eur/2osoby. V cene je garážové státie. Vratný depozit vo výške mesačného nájmu aj s energiami, provízia pre realitnú kanceláriu vo výške mesačného nájmu.

LOKALITA:
V okolí bytového domu je kompletná občianska vybavenosť (obchody, banky, služby, reštaurácie ...), výborná dostupnosť do mesta.

/ PRENÁJOM / 2 IZBOVÝ BYT / BRATISLAVA IV. DEVÍNSKA NOVÁ VES / EISNEROVA ULICA / BYTOVÝ DOM SANDBERG / TERASA / VLASTNÉ KÚRENIE / GARÁŽ / PIVNICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Podobné realitné ponuky