2-izbový byt, AVANA, prenájom, parkovanie pod domom, Bezručova,Stupava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Zenith Reality Vám exkluzívne ponúka na prenájom v uzavretej "rezidencií" Avana okrem iného stavba roka 2016, prekrásny 2-izbový byt na Bezručovej 21, v Stupave. Byt sa nachádza na 2-poschodí v 4-podlažnom obytnom dome s výťahom. Byt má úžasných 55,67 m2 plus balkón o rozlohe 4,19 m2. K bytu prislúcha pivnica priamo pri byte o rozlohe 3m2. K bytu sa prenajíma parkovacie miesto pod bytovým domom čo zaručuje presun do bytu "suchou nohou" a je v cene nájmu. Rezidencia Avana má vlastný uzavretý dvor s detským ihriskom a množstvom zelene.

Byt je vhodný pre pár, prípadne pre rodinku s dieťaťom, bez domácich miláčikov. Obhliadky sú možné po dohode a byt je voľný od 01.05.2020, prípadne dohodou.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, veľkorysej obývacej izby s kuchyňou a jedálenskou časťou s výstupom na balkón, samostatnej izby, samostatnej kúpeľne a toalety. Byt sa prenajíma kompletne zariadený: vstavaná skriňa na chodbe, v spálni, kuchynská linka so spotrebičmi na mieru a ostatný nábytok. Štandard bytu: podlahy v obývacích častiach a kuchyne sú laminátové veľkoplošné, kúpeľňa a toaleta sú z keramickej dlažby. Vstupné dvere sú bezpečnostné, protipožiarne. Okna sú plastové značky Roplasto s vnútornými žalúziami.

Obec Stupava poskytuje maximálnu občiansku vybavenosť od škôlok, škôlky, množstvo športovísk, zdravotné stredisko, obchody, banky a množstvo zelene na skok od domu.

Cena za prenájom uvedeného bytu je 540,-/€ z čoho energie sú 90,- €/mesiac, vrátane TV/Internetu pre jednu osobu. Ďalšia osoba je + 20,-/€ za mesiac. Vrátane parkovania, ktoré je započítané v cene už.
Zodpovedný maklér: Maroš Huťa, kontakt , email:

Text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenit-Reality s.r.o. © Copyright

Podobné realitné ponuky

Prenájom 2-izbového bytu, Obchodná, Obchodná, Malacky
Prenájom 530,- €
Prenájom 2-izbového bytu, Obchodná, Obchodná, Malacky

Ak hľadáte moderné bývanie máme tu pre Vás 2 izbový byt v Rohožníku. Kúsok od bytu sa nachádzajú potraviny, škola, škôlka, autobusová zastávka. Byt má samostatné parkovacie miesto. Cena nájmu...

2-izbový byt 0 m2 Rohožník / Obchodná
Prenájom 530,- €
2-izbový byt na prenájom v okrese Malacky
Prenájom 450,- €
2-izbový byt na prenájom v okrese Malacky

Ponúkame na dlhodobý prenájom pekný 2 izbový byt v rodinnom dome s parkovacím státím pre jedno auto. Nehnuteľnosť ktorú ponúkame na prenájom sa nachádza na prvom poschodí , v príjemnej časti...

2-izbový byt 60 m2 Malacky / Duk. hrdinov
Prenájom 450,- €
Pekný 2 - izbový byt v rodinnom dome Malacky
Prenájom 550,- €
Pekný 2 - izbový byt v rodinnom dome Malacky

Ponúkame na dlhodobý prenájom pekný 2 izbový byt v rodinnom dome s parkovacím státím pre jedno auto. Nehnuteľnosť ktorú ponúkame na prenájom sa nachádza na prízemí v príjemnej časti mesta...

2-izbový byt 85 m2 Malacky / Dukl. hrdinov
Prenájom 550,- €
Prenájom 2 izbového bytu na Záhoráckej ul. v Malackách-Rezervované Prenájom 2 izbového bytu na Záhoráckej ul. v Malackách-Rezervované Prenájom 580,- €/mes.
Prenájom 2 izbového bytu na Záhoráckej ul. v Malackách-Rezervované

Ponúkame na prenájom 2 izbový byt 56,15 m2 v tichej lokalite mesta Malacky.Byt sa nachádza na treťom poschodí zatepleného bytového domu.Spoločné priestory rekonštruované, výťah nový.Byt disponuje...

2-izbový byt 56.15 m2 Malacky / Záhorácka
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom 2-izbového bytu, Obchodná, Obchodná, Malacky 530,- € 2-izbový byt 0 m2 Rohožník
Obchodná
prenájom
2-izbový byt na prenájom v okrese Malacky 450,- € 2-izbový byt 60 m2 Malacky
Duk. hrdinov
prenájom
Pekný 2 - izbový byt v rodinnom dome Malacky 550,- € 2-izbový byt 85 m2 Malacky
Dukl. hrdinov
prenájom
Prenájom 2 izbového bytu na Záhoráckej ul. v Malackách-Rezervované 580,- €/mes. 2-izbový byt 56.15 m2 Malacky
Záhorácka
prenájom