Horský park - Budova v lukratívnej časti Bratislavy

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
900 m²
707 m²
3
predaj - Kancelárie
Cena v RK Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

47409x zobrazená v zozname / 4037x zobrazená detailne / 255x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE vám exkluzívne ponúka na predaj 3-podlažnú budovu, ktorá sa nachádza v mestskej časti Staré mesto v blízkosti Horského parku.

Budova sa nachádza vo výbornej lokalite s priamou dostupnosťou do centra mesta a zároveň aj na bratislavský diaľničný obchvat, v okolí sa nachádza kompletná infraštruktúra a aj občianska vybavenosť. Lokalita je zastavaná prevažne rodinnými domami a administratívnymi budovami.

Dispozícia budovy, je rozložená na 3 podlažia z toho sú dve nadzemné a jedno čiastočne pod úrovňou terénu. Vchod do budovy je situovaný v zadnej časti na 1PP odkiaľ vedie schodisko na ostatné podlažia. Vrchné poschodia majú dve väčšie miestnosti a viacero menších, toalety, kuchynku atď.(pre presnejší náhľad pozrite pôdorysy v galérii).

Pozemok na ktorom sa budova nachádza má rozlohu 707m2 z toho tvorí zastavaná plocha budovy 302m2, celková plocha budovy je 900 m2. Doteraz objekt slúžil prevažne na kancelárske účely, funkčné využitie budovy umožňuje využiť 30% plôch na funkciu bývania. Pozemok je čiastočne pokrytý zeleňou a je vhodný na tvorbu parkovacích miest s priamym prístupom na hlavnú cestu.

Investičná príležitosť vo veľmi zaujímavej lokalite ponúka na výber viacero alternatív či už ako sídlo firmy, ubytovacie zariadenie, zariadenia stravovania alebo zariadenia administratívy. Potenciál budovy vzhľadom na výbornú lokalitu ju predurčuje k úspechu.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja kancelárie v Bratislave - Staré Mesto

Rozloha je o 789 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Staré Mesto.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku707 m²
Zastavaná plocha302 m²
Celková rozloha900 m²
Úžitková plocha900 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Vykurovanievlastné - plyn
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-698683 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.