Kancelárske priestory a mezonetový byt v Business centre, ul. Tolstého

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

CASSOVIA REALITAS Vám exkluzívne ponúka na predaj kancelárske priestory a veľký mezonetový byt blízko centra Košíc, v mestskej časti Sever, v blízkosti Národnej banky, v lokalite s bezplatným parkovaním, ale zároveň pár minút od centra mesta. Priestory sa nachádzajú v trojpodlažnej budove Business centra, pričom sa jedná o priestory predajne na prízemí, kancelárske priestory zaberajúce celé druhé podlažie a veľký mezonetový byt na treťom podlaží.

Čistá celková výmera kancelárskych priestorov na prenájom a mezonetového bytu je 608 m2.

Dispozícia a štandardy:

Kancelárske priestory
Jedná sa o 4 kancelárske priestory.
Na prízemí sa nachádza nebytový priestor č. 2 s rozlohou 98 m2. Pozostáva zo 4 miestností. Do priestoru je vstup z chodby aj z vonkajšej zadnej strany budovy, kam má prístup zásobovacie auto. Priestor je vhodný na predajňu so skladom. WC k priestorom je naproti priestorom na chodbe budovy, ale je vyhradené len pre tieto priestory.
Na druhom poschodí sa nachádza nebytový priestor č. 4 s rozlohou 320 m2. Pozostáva z 3 samostatných kancelárskych celkov, ktoré majú spoločnú chodbu.
Jeden kancelársky celok má 178 m2, 3 miestnosti, recepciu, kuchynku, chodbu, sklad, toalety pre dámy, pre pánov a pre návštevníkov.
Druhý kancelársky celok má rozlohu 103 m2, 3 miestnosti (súčasťou jednej je kuchynský kútik) a toaletu, ktorá je spoločná s tretím kancelárskym celkom.
Tretí kancelársky celok je jedna miestnosť s rozlohou 41 m2.

Bytová časť
Mezonetový byt s rozlohou 190 m2. Na spodnom podlaží je jedna spálňa, priestranná obývačka, veľká kuchyňa (s kuchynskou linkou a vstavanými spotrebičmi na mieru), loggia (16 m2), chodba, kumbál, šatník, toaleta a kúpeľňa. Na druhom podlaží sú dve spálne, šatník a kúpeľňa s toaletou. Poschodia sú spojené točitým schodiskom.

V danej nehnuteľnosti sú všetky inžinierske siete, pričom kancelárske priestory sú vykurované plynovým kotlom zn. Viessmann, ktorý sa nachádza v kotolni na prízemí, v byte sa nachádza samostatný plynový kotol.

V okolí budovy sa nachádza viacero parkovacích možností. Pri budove je aj samostatné parkovisko, ktoré by sa dalo od mesta odkúpiť a vyhradiť len pre budovu.
Budova je vybavená alarmom, ktorý je napojený na poplašný pult polície. Momentálne sú dva nebytové priestory dlhodobo prenajaté, takže budova sa predáva už s nájomníkmi. Byt je prázdny. Táto ponuka je ideálne využiteľná pre firmu, ktorá potrebuje kancelárie a aj manažérsky byt. Ponúka sa tu aj možnosť prerobiť kancelárie na byty, resp. opačne. V prípade záujmu je tu možnosť poskytnúť pôdorysy jednotlivých priestorov. Mesačný výnos z prenájmu pri 80% vyťaženosti je cca 3200 EUR, čo predstavuje ročne takmer 40 000 EUR. Návratnosť investície pri aktuálnej cene nehnuteľnosti je zhruba 13 rokov.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - - certifikovaný realitný maklér NARKS

Podobné realitné ponuky