TRENČÍN - administratívno-výrobný areál na oplotenom pozemku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Domy pre ľudí v exkluzívnom zastúpení klienta Vám ponúka na predaj administratívno-výrobný areál v priemyselnej zóne v Trenčíne v blízkosti privádzača na autostrádu Bratislava - Žilina. Areál bol dokončený a daný do užívania bol v rokoch . Areál sa rozprestiera na kompletne oplotenom pozemku o výmere 5 432m2, má samostatný oddelený vchod a východ s rampami. Brány a rampy v areáli sú ovládané elektronicky aj na diaľku. V celom areáli je asfaltová komunikácia. Objekt je napojený na všetky inžinierske siete: elektrická prípojka, vodovod, prípojka plynu, kanalizácia.

V areáli sa nachádza:
- administratívna budova o celkovej výmere 945,50m2,
- malý a veľký sklad spolu o celkovej výmere 2 679,61m2,
- prístrešok o výmere 908,50m2 (prístup aj pre kamióny),
- sanitárne zázemie pre zamestnancov + garáže spolu o celkovej výmere 131m2,
- parkovisko,
- vrátnica 19,20m2.
Administratívna budova má 2. poschodia, nachádza sa tu 17 kancelárií o výmere 460,05m2 s príslušenstvom. Budova je vyhotovená v štandardnom kancelárskom vyhotovení.
Súčasťou administratívnej budovy je služobný byt o výmere 81,83m2, ktorý môže slúžiť pre majiteľa. V budove je klimatizácia, štrukturovaná kabeláž, výťah, kotolňa, kamerový bezpečnostný systém. Sklad je jednopodlažný z oceľovej nosnej konštrukcie obalenej zatepleným plášťom so sedlovou strechou o výške pri žľabe 6,74 m a vo vrchole 9,52 m.

Budovy sú vhodné ako obchodný, prevádzkový, skladový, administratívny a výrobný areál. Celý areál môže slúžiť na rôzne účely, tak isto aj jednotlivé objekty je možné užívať na samostatné účely.
V blízkom okolí budovy je nákupné centrum, priemyselná zóna, sieť obchodov, služieb a rôznych podnikov. Objekt je vzdialený od: Železničnej stanice 3,70km, od zjazdu z diaľnice D1 3,10km, od centra mesta 3,30km.

Cena zahŕňa všetky objekty vrátane priľahkých pozemkov (administratívna budova, sklady, sanitárne zázemie pre zamestnancov, garáže, vrátnica). Súčasťou predaja je aj zariadenie administratívnej budovy - budova je zariadená. V byte na poschodí zostane všetko zabudované.
Celý areál aj príslušenstvo je technicky vo veľmi dobrom stave.

Naše služby pri predaji
Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti.

- Všetky texty a fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudí s.r.o. - ich zneužitie, kopírovanie bude riešené súdnou cestou.

Podobné realitné ponuky

Na predaj 3 podlažná administratívna budova, ul. Hurbanova, TN
Predaj 380.000,- €
Na predaj 3 podlažná administratívna budova, ul. Hurbanova, TN

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj administratívnu budovu vo vyhľadávanej lokalite na Hurbanovej ulici v Trenčíne. Táto radministratívna budova je situovaná na pozemku o celkovej rozlohe 362 m2...

Kancelárie 362 m2 Trenčín / Hurbanova
Predaj, administratívny priestor Trenčín, Noviny, pr...
Predaj 246.000,- €
Predaj, administratívny priestor Trenčín, Noviny, pr...

Ponúkame na predaj administratívnu budovu v Trenčíne, ktorá sa nachádza hneď vedľa nemocnice na ulici Jesenského. Jedná sa o dvojpodlažnú budovu budovu v pôvodnom stave, ktorá v minulosti slúžila ako...

Kancelárie 445 m2 Trenčín
REZERVOVANÝ! Na predaj 5 izbový rodinný dom, Trenčín-Kubrá
Predaj 275.000,- €
REZERVOVANÝ! Na predaj 5 izbový rodinný dom, Trenčín-Kubrá

IBA U NÁS!!! RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-podlažný 5 izbový rodinný dom v Trenčíne, v mestskej časti Kubrá. Je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 400 m², obytná...

Kancelárie 92 m2 Trenčín / Na kameni
Predaj kaštieľ v centre mesta Trenčín na Piaristickej ulici+parkovanie
Predaj 1,- €
Predaj kaštieľ v centre mesta Trenčín na Piaristickej ulici+parkovanie

Realitná kancelária Prom real ponúka na predaj v top lokalite centra mesta Trenčín a Piaristickej ulici (len pár krokov priamo do centra mesta) zrekonštruovanú historickú budovu - kaštieľ, ktorý sa...

Kancelárie 1433 m2 Trenčín / Piaristická
Predaj 1,- €
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Na predaj 3 podlažná administratívna budova, ul. Hurbanova, TN 380.000,- € Kancelárie 362 m2 Trenčín
Hurbanova
predaj
Predaj, administratívny priestor Trenčín, Noviny, pr... 246.000,- € Kancelárie 445 m2 Trenčín predaj
REZERVOVANÝ! Na predaj 5 izbový rodinný dom, Trenčín-Kubrá 275.000,- € Kancelárie 92 m2 Trenčín
Na kameni
predaj
Predaj kaštieľ v centre mesta Trenčín na Piaristickej ulici+parkovanie 1,- € Kancelárie 1433 m2 Trenčín
Piaristická
predaj