PRENÁJOM KANCELÁRII V MARTINE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
3
neuvedené
po rekonštrukcii
prenájom - Kancelárie
6,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

95219x zobrazená v zozname / 24674x zobrazená detailne / 312x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom kancelárie o výmere od 20 m2 do 200 m2 a skladové priestory. Administrativna budova sa nachádza v Martine na ulici Čsl. Armády. Pôvodná stavba bola kolaudovaná v roku 1983. Kompletná renovácia celej budovy s kompletným zateplením, výmenou elektrickej inštalácie, sanity, podlahovín i vybudovaním 60 parkovacích miest bola ukončená v novembri 2015.
Budova má tri nadzemné podlažia, každé podlažie má plochu cca od 800 do 900 m2. Budova je napojená na nový optický kábel, je v nej vybudovaná kompletná štruktúrovaná kabeláž na pripojenie telefónov, internetu zvonka i v rámci budovy. Každý prenajímateľný priestor má samostatný elektrický istič, v prípade potreby i samostatné meranie. Kúrenie je plynové. Každé poschodie je vykurované samostatným kotlom, so samostatným meraním na kúrenie. Na každom poschodí sa nachádza mužské a dámske WC, kuchynka a miestnosť pre upratovačku. Budova má samostatný kamerový okruh vo vnútri i vonku v areáli a tiež alarm spoločných priestorov na prízemí. Cena za m2/mesačne je 6 Eur + 2 Eura energie.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Martine

Podrobné informácie

Poschodieneuvedené
Počet poschodí3
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetwifi
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-16 - 204 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.