Na prenájom priestor /63 m2/ s parkovacím miestom Moyzesova, Staré Mes

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na prenájom veľmi pekný kancelársky priestor o celkovej výmere 63 m2 na Moyzesovej ulici v Košiciach. Priestor sa nachádza na vyvýšenom prízemí v zrekonštruovanej budove. Pod priestorom sú pivničné priestory.

Dispozičné členenie: 2 priechodné miestnosti, sklad, sociálne zariadenie so sprchovým kútom (momentálne prebieha rekonštrukcia soc. zariadenia). K priestoru patrí aj jedno vyhradené parkovacie miesto vo dvore.

Priestor je ihneď voľný.

Cena nájmu: 430,- Eur bez DPH mesačne. V cene je vykurovanie priestoru, vodné a stočné, odvoz odpadu, upratovanie spoločných priestorov, 1 x vyhradené parkovacie miesto a svetelná reklama na Moyzesovú ul. Elektrická energia je hradená nájomcom na základe skutočnej spotreby elektromera.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. .

Podobné realitné ponuky - Kancelárie, Košice I

Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.
Prenájom 900,- €/mes.
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach.

RS024NReality Smolko - realitná kancelária Vám ponúka EXKLUZÍVNE na prenájom krásne reprezentatívne priestory na Jesenského ulici - Staré Mesto v Košiciach.Priestory sa nachádzajú na prízemí v dvorovej časti domu...

Kancelárie 60 m2 Košice I / Jesenského
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Prenájom komerčných priestorov v Košiciach. 900,- €/mes. Kancelárie 60 m2 Košice I
Jesenského
prenájom