Nebytový priestor (541 m2), BA V. Petržalka, Kopčianska ul

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Kopčianska
541 m²
2
2
20
nie
prenájom - Kancelárie
4,- €/m2/mes. Energie:
2 € / mes
+ energie 1,50 EUR/m2/mesiac, +1,50€ energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

22268x zobrazená v zozname / 1210x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/CD

POPIS PRIESTORU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom KANCELÁRSKO - SKLADOVO - TECHNOLOGICKÉ o celkovej rozlohe 541 m2 v polyfunkčnej budove v Bratislave V. Petržalke na ulici Kopčianska. Tento UZAVRETÝ PRIESTOR S VLASTNÝM VSTUPOM sa nachádza na samostatnom poschodí a pozostáva zo 17 miestností, kuchynky a dvoch priestorov s WC a sprchou. Priestor je možný prenajať na rôzne využitie podľa Vašich potrieb.
Priestor sa nachádza na najvyššom (druhom) poschodí v budove BEZ VÝŤAHU. K priestoru je možné prenajať ďalšie skladové, alebo kancelárske priestory v budove.
Budova sa nachádza v uzavretom polyfunkčnom areáli s vrátnicou a strážnou službou (24/7).

Výhody:


❶ Celý priestor je na samostatnom poschodí
❷ Možnosť prenájmu na rôzne využitie podľa Vašich potrieb

❸ Voľné ihneď


❹ Objekt a celý areál strážený 24/7
❺ Dostatok parkovacích miest

STAV PRIESTORU:


Priestory sú momentálne v štádiu rekonštrukcie a môžu byť prispôsobené podľa potrieb nájomcu. Priestor pozostáva z miestností rôznych rozmerov a využitia, ako sú kancelárie, sklady, technologické priestory a podobne. V miestnostiach sú plávajúce podlahy a vo všetkých miestnostiach sú internetové rozvody. Pripojenie na internet nie je zahrnuté v cene nájmu. K dispozícii je dostatok parkovacích miest pre osobné a nákladné motorové vozidlá v stráženom areáli (cena 200,-EUR/parkovacie miesto/rok).

PLATBY:


Cena prenájmu priestoru je 4EUR/m2/mesiac + zálohové platby energie 1,50EUR/m2/mesiac + DPH. Elektrická energia sa platí zvlášť, podľa skutočnej spotreby. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý mesiac nájmu a kaucia vo výške jednomesačného nájomného.
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEHRADÍTE.

LOKALITA:


Svojím polohou je ideálnym miestom pre firmy, ktoré majú záujem o rýchlu a jednoduchú dostupnosť do centra mesta, ako aj na diaľničný obchvat Bratislavy a medzinárodné cesty. V okolí sa nachádza množstvo obchodných a priemyselných zón, v ktorých majú svoje sídla známe medzinárodné spoločnosti.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a zistite viac o tejto výnimočnej ponuke.

/ KANCELÁRSKE, SKLADOVÉ A TECHNOLOGICKÉ PRIESTORY / PRENÁJOM / 541 M2 / BRATISLAVA V. PETRŽALKA / KOPČIANSKA ULICA / PARKOVANIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Bratislave - Petržalka na ulici Kopčianska

Inzerovaný kanceláriu na ulici Kopčianska v Bratislave - Petržalka v cene 4,- €/m2/mes. je o 5.098 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie v Bratislave - Petržalka. Rozloha je o 184 metrov väčšia ako je priemerná rozloha kancelárie v Bratislave - Petržalka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 7 kancelárií v Bratislave - Petržalka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0911.., uveďte číslo ponuky ZR-LD...

Pozícia realitnej ponuky

4,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 4,- €/m2/mes. 19,- €/m2/mes.
541 m²
Celková rozloha 10.04 m² 2100 m²
541 m²
Úžitková plocha 10.04 m² 2100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha541 m²
Úžitková plocha541 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb20
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Výťahnie
Parkovanievonkajšie
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-LD-KOP1A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.