Prenájom kancelárskych priestorov, Hronská ulica, Zvolen

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Hronská
38.4 m²
úplne prerobený
prenájom - Kancelárie
9,58 €/m2/mes. +energie, +DPH
Ponúknite vlastnú cenu

3240x zobrazená v zozname / 367x zobrazená detailne / 367x zobrazená detailne tento mesiac

Znížená cena ! Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v administratívnej budove v okrajovej časti mesta (Hronská ulica), vo Zvolene. V ponuke sú klimatizované kancelárske priestory o výmere 38,4 m2. Cena prenájmu za kancelárie je a 9,58 €/m2/mesiac bez DPH vrátane energií a služby (klimatizácia, voda, kúrenie, strážna služba, upratovanie – spoločných priestorov, denné vysypanie smetí, 2 x do týždňa umývanie podlahy, 1 x do týždňa vysávanie, utieranie prachu, prenájom kontajnerov na vývoz smetí). Mesačný nájom vrátane DPH, energií a služieb za kanceláriu o výmere 38,4 m2 je 192,00 Eur. V budove sa nachádzajú okrem strážnej služby aj Informácie slúžiace pre všetkých nájomníkov v čase od 7:00 do 15:30, bufet s možnosťou stravovania – od 07:00 do 15:00 hod., školiace a zasadacie miestnosti s možnosťou prenájmu na porady a školenia (skl. zasadačka 20 miest, učebňa BaOZ 40 miest). Pred budovou sa nachádzajú 2 menšie parkoviská (spoplatnené 1 park. miesto/10€/mesiac) a 1 parkovisko za budovou – nespoplatnené.

Predáme aj Vašu nehnuteľnosť. Pomôžeme Vám pri príprave nehnuteľnosti na predaj. Zabezpečíme vypracovanie profesionálnych kúpnych zmlúv, znaleckého posudku, vybavíme potrebné záležitosti na katastri, zabezpečíme odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií. V prípade potreby zabezpečíme statický posudok, vypracovanie geometrických plánov, vypratanie nehnuteľnosti a právne poradenstvo. V prípade potreby v našej ZMENÁRNI vám môžeme zameniť peniaze. Nájdete nás v kancelárií na adrese: A. Sládkoviča 1 Zvolen oproti HLAVNEJ POŠTE a vedľa SLSP. Bližšie informácie Vám poskytneme na e-mail: Tel. č. .

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie vo Zvolene na ulici Hronská

Inzerovaný kanceláriu na ulici Hronská vo Zvolene v cene 10,- €/m2/mes. je o 383 € lacnejší ako je priemerná cena kancelárie vo Zvolene. Rozloha je o 73 metrov menšia ako je priemerná rozloha kancelárie vo Zvolene. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 kancelárií vo Zvolene. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-25...

Pozícia realitnej ponuky

10,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 5,- €/m2/mes. 10,- €/m2/mes.
38.4 m²
Celková rozloha 20 m² 430 m²
38.4 m²
Úžitková plocha 20 m² 430 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha38.4 m²
Úžitková plocha38.4 m²
Vlastníctvofiremné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Parkovanieáno
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-25-18 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.