Predané: novostavba- polyfunkčný objekt, Trnava centrum

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Na predaj zateplená tehlová poschodová novostavba polyfunkčného objektu situovaná v historickom centre mesta Trnava. Nehnuteľnost poskytuje všestranné využitie, má výbornú polohou a dispozičným riešením je vhodná na podnikanie alebo i na kombináciu podnikania a bývania.
Jej výhodou je uplatnenie adaptability a flexibility.
Parkovanie možné pred pozemkom- možnosť využitia jedného parkovacieho miesta. Celková výmera pozemku je 67 m2, úžitková plocha je 110 m2. Prízemie dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, priestrannej kuchyne, ďalšej izby s krbom s vybudovanými prieduchmi a dve samostatné WC. Na poschodí sú dve samostatné izby, kúpelňa a WC, do ktorej je vstup umožnený z oboch izieb. V dome sú bezpečnostné eurookná, plávajúce podlahy. Vykurovanie je riešené prostredníctvom plynového kotla v kombinácii s podlahovým vykurovaním. Dom je zabezpečený alarmom. Všetky IS. Doporučujem vidieť!!! Dohoda možná!!!
V cene nehnuteľnosti je kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti, vrátane zabezpečenia znaleckého posudku, bezplatného vybavenia hypotekárneho úveru a poistenia nehnuteľnosti. Kontakt:



Podobné realitné ponuky

PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave
Predaj 1.200.000,- €
PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave

Mezei&Mezei vám ponúka na predaj novostavbu administratívnej budovy v Trnave. Nehnuteľnosť leží na rovinatom pozemku o výmere 1171 m2 a disponuje podlahovou plochou o výmere 500 m2. Priamo pred budovou...

Kancelárie 1171 m2 Trnava / Zavarská
PREDAJ - Ideálny areál pre obchodný reťazec v centre Trnavy
Predaj 1.900.000,- €
PREDAJ - Ideálny areál pre obchodný reťazec v centre Trnavy

Exkluzívna príležitosť na predaj nehnuteľnosti v Trnave, ktorá by mohla ideálne slúžiť pre expanziu obchodného reťazca v perfektnej lokalite.Charakteristika nehnuteľnosti: • Lokalita: Trnava - v priemyselnej časti • Veľkosť...

Kancelárie 5400 m2 Trnava
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
PREDAJ ! Trojpodlažná novostavba kancelárskych priestorov v Trnave 1.200.000,- € Kancelárie 1171 m2 Trnava
Zavarská
predaj
PREDAJ - Ideálny areál pre obchodný reťazec v centre Trnavy 1.900.000,- € Kancelárie 5400 m2 Trnava predaj