Prenájom kancelárskych priestorov v administratívnom komplexe AB Hliny

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
Ulica.: Hliny
314.89 m²
prenájom - Kancelárie - Novostavba
147,70 € Energie:
59 € / mes
+59,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1087x zobrazená v zozname / 118x zobrazená detailne / 118x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom tri kancelárske priestory štandardu „A“ v kompletne zrekonštruovanom administratívnom komplexe AB Hliny, ktorý poskytuje širokú škálu obchodov a služieb v lokalite s výborným prístupom z centra Považskej Bystrice. Priestory uspokoja aj náročnejších klientov.

Popis projektu:


Administratívny komplex AB Hliny je situovaný na ulici Hliny v lokalite s výbornou dostupnosťou a napojením na diaľnicu D1. V ponuke sú tri kancelárske priestory nachádzajúce sa na 3.NP s rozlohou od 21 m2 a obchodný priestor umiestnený na prízemí s výmerou 553m2. Ceny prenájmu kancelárskych priestorov je od 5€/m2/mesiac. Prevádzkové náklady pre kancelárie sú vo výške 3,5€ bez DPH /m2/mesiac. Väčší priestor na prízemí má vlastné merače.

Štandard a vybavenie:


Priestory sa prenajímajú ako holopriestor alebo v štandarde „A“ . Štandard priestorov zahŕňa: interiérové dvere, , klimatizované miestnosti so samostatným ovládaním, samostatné merače, vytapetované steny, vertikálne vnútorné žalúzie a horizontálne vonkajšie žalúzie, koberce záťažovej triedy 33, štruktúrovaná kabeláž v každej miestnosti a úsporné stropné osvetlenie. K dispozícii je aj zariadená kuchynka a WC. Výhodou je tiež samostatná plynová kotolňa na ohrev vody a slúžiaca aj ako zdroj tepla pre vykurovanie radiátorov. Celý priestor je chránený elektronickým zabezpečovacím a požiarnym systémom a nepretržitou súkromnou bezpečnostnou službou. K priestorom je možnosť prenajať si aj menší sklad, zasadačku alebo pivničné priestory. Budova bola skolaudovaná v roku 2013. Na propagáciu je možné využiť svetelnú reklamu umiestnenú na fasáde budovy. Parkovanie je zabezpečené v okolí budovy, kde sa nachádza verejné bezplatné parkovisko s dostatočným počtom parkovacích miest alebo na privátnom parkovisku.

Lokalita:


Komplex AB Hliny sa nachádza v lokalite, ktorá poskytuje ideálne dopravné napojenie do centra mesta ale aj napojenie na diaľnicu D1. Priamo v objekte sa nachádza reštaurácia, lekáreň, COOP Jednota a mäsiarstvo. Okolie administratívneho komplexu disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (pošta, bankomat, škôlka, školy, obchody, MHD).Ponúkame Vám na prenájom tri kancelárske priestory štandardu „A“ v kompletne zrekonštruovanom administratívnom komplexe AB Hliny, ktorý poskytuje širokú škálu obchodov a služieb v lokalite s výborným prístupom z centra Považskej Bystrice. Priestory uspokoja aj náročnejších klientov.

Ponuka priestorov:


21 m2
30 m2

44 m2


170 m2 - holopriestor
180 m2

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu kancelárie v Považskej Bystrici na ulici Hliny

Podrobné informácie

Celková rozloha314.89 m²
Statusaktívne
Parkovanievonkajšie
Energetický certifikátC
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--85 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.