360° VP:: 3-podlažný dom s 2 samost. bytmi, garáže, BA IV., Segnáre

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS DOMU:
Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom nadštandardný TROJPODLAŽNÝ 6 izbový rodinný dom so ZÁHRADOU, veľkým POZEMKOM S VINICAMI a GARÁŽOU pre 4 motorové vozidlá. Mesačné nájomné je 1700.- Euro plus energie cca 300.- Euro. Mesačný poplatok za energie je závislý na počte osôb a využívaní garáže. V cene nájomného je aj internet. Dom je rozdelený na dve samostatné nezávislé časti a je preto vhodný na dvojgeneračné bývanie, prípadne na bývanie a podnikanie, pre sídlo firmy a pod. Obytná plocha oboch častí domu je 210 m2, úžitková plocha je 350 m2, zastavaná plocha 70 m2, svahovitý pozemok má celkovú rozlohu 3000 m2.
Dolná SAMOSTATNÁ dvojizbová bytová jednotka má rozlohu 70 m2. Dispozične pozostáva z panoramatickej obývačky s jedálenským kútom a krbom, spálne, samostatnej kuchyne, kúpeľne s WC a sprchovacím kútom, šatníka a technickej miestnosti. Z obývačky je východ na krytú terasu.
Horná DVOJPODLAŽNÁ SAMOSTATNÁ štvorizbová bytová jednotka má rozlohu 140 m2. Dispozične pozostáva z veľkej predsiene, priestrannej obývačky, WC a samostatnej kuchyne s terasou na nižšom podlaží. Tri spálne, veľká kúpeľňa so sprchovacím kútom a rohovou vaňou, ako aj balkón tvoria vyššie podlažie.

STAV DOMU:
Nadštandardný nízkoenergetický rodinný dom bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2010. Boli použité kvalitné materiály: drevené okná, parkety, kvalitné dlažby a sanita. V dome sú elektrické rolety, kúrenie je plynovým kotlom. Dostatok úložných priestorov. Dom sa ponúka kompletne ZARIADENÝ, prípadne je možná dohoda ohľadne dozariadenia. Kuchynská linka je vybavená spotrebičmi – umývačka, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka. Dom je napojený na všetky inžinierske siete, má aj kamerový systém a ALARM. Užívanie veľkej garáže pre 4 motorové vozidlá s elektrickými bránami na diaľkové ovládanie je v cene. Okrasná záhrada je s automatickým zavlažovaním. Pred domom je predzáhradka, celkovo 2 terasy, balkón. Za domom sa rozprestiera rozľahlý pozemok s vinicami.

PLATBY:
Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné za prvý nájomný mesiac vrátane energií. Ďalej vratná kaucia vo výške jednomesačného nájmu (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu).
PROVÍZIU PRE REALITNÚ KANCELÁRIU NEPLATÍTE. K dispozícii ihneď. Bez domácich zvierat.

LOKALITA:
Rodinný dom sa nachádza v Lamači, neďaleko letného kúpaliska. Pozemok za domom priamo pokračuje vinicami do voľnej prírody.
Lokalita s výhodným napojením na diaľničný obchvat je dostupná aj MHD. Neďaleko je plná občianska vybavenosť, ako aj nákupné centrum BORY MALL. V širšom okolí sa nachádza aj viacero medzinárodných škôl.

/ 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM / TROJPODLAŽNÝ / DVOJGENERAČNÝ / PRENÁJOM / ZÁHRADA / TERASA / LAMAČ / GARÁŽ / 2 SAMOSTATNÉ BYTY / SÍDLO FIRMY / VINICE

Podobné realitné ponuky

Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhrada
Prenájom 2.900,- €/mes.
Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhrada

Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhradaDispozícia:celková rozloha 161,74m2 + 47,61m2 garáž; 600m2 pozemok; dvojpodlažný domVstupné podlažie: Dvojgaráž, vstupná hala, šatník, práčovňa, hosťovská izba/pracovňa, kúpeľňa so...

Rodinný dom 183 m2 Bratislava - Lamač / Na barine
Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garáž
Prenájom 1.800,- €/mes.
Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garáž

Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garážDispozícia: Štvorpodlažný dom s podlahovou plochou 300 m2;Vstupná hala, obývačka s krbom, samostatná a plne vybavená kuchyňa, z ktorej je...

Rodinný dom 250 m2 Bratislava / Podlesná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Nadštandardný, moderný 5i RD 183m2, dvojgaráž, A/C, krásna záhrada 2.900,- €/mes. Rodinný dom 183 m2 Bratislava - Lamač
Na barine
prenájom
Slnečný 5i dom 300m2 so saunou a krbom, záhrada, garáž 1.800,- €/mes. Rodinný dom 250 m2 Bratislava
Podlesná
prenájom