EXKLUZÍVNE - predaj SP, NIŽNÁ SLANÁ okres Rožňava

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

EXKLUZÍVNE - ponúkame Vám na predaj stavebný pozemok v obci Nižná Slaná, vzdialenej od Rožňavy 10 km (15 minút cesty autom).

Stavebný pozemok je situovaný pri hlavnej ceste obce s dobrou dostupnosťou (zjazdová cesta z kopca, v ďalšom je úplne rovinatý), obdĺžnikového tvaru; celková výmera je 2860 m2, šírka pozemku z jeho prístupovej strany je 40 metrov. IS pri pozemku - elektrika.

Na pozemku stojí skelet budovy z betónu – vhodné využitie na výstavbu haly (prípadne viacero hál na pozemku); v minulosti plánovaná firemná výroba produktov (podporovaná eurofondmi).

Táto nehnuteľnosť je ideálnou pre investora na novootvorenú výrobňu produktov, tovarov za pomoci eurofondov, európskeho sociálneho fondu, vládnych stimulov (využitie lacnej pracovnej sily daného regiónu).


Obec Nižná Slaná (spolu s okolitými obcami od Rožňavy až po Dobšinú) patrili v nedávnej minulosti k banským osadám na Gemeri, do roku 2008 tu sídlil podnik Siderit (ťažba železnej rudy). Je obcou s počtom obyvateľov cca 1200, v ostatnom období sa významne vzmáha vďaka vedeniu šikovnej samosprávy (využívanie eurofondov – výrazná terénna sociálna práca v obci).
Táto obec bola celoslovenským informačným portálom Slovakregion ocenená ako „6.-ta najkrajšia obec Slovenska“ za rok 2016.

Podobné realitné ponuky