Predaj-komerčné pozemky, 12 390 m3, Rybničná Vajnory/BA III

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.


Predaj-komerčné pozemky, 12 390 m3, Rybničná Vajnory/BA III; Areál s ideálnou polohou a napojením na diaľnicu D1, diaľničný obchvat a cestu pre motorové vozidlá v smere na Pezinok. Celková výmera je 12 390 m2. Na pozemkoch v areáli sa nachádzajú nasledovné stavby:
murovaná obdĺžniková budova (bývalé kamenné maštale) s výmerou 1 176 m2
murovaná stavba / bývalý sklad / s výmerou 240 m2
bývalá 1-poschodová budova slúžiaca v minulosti ako kancelárie a šatne s výmerou 345 m2
plechová oblúková hala s výmerou 512 m2
plechová oblúková hala s výmerou 360 m2
Areál je oplotený a z väčšej časti je plocha spevnená z betónových panelov, ktorá môže po úprave slúžiť aj ako veľkokapacitné nákladné parkovisko. Z inžinierskych sietí sú v areáli elektrická energia, voda a kanalizácia, ktorá je zaústená do žumpy. Je možné pripojenie aj do regulačnej stanice stredo tlakého plynu vo vzdialenosti cca 400 m. Ďalej je možné napojiť sa aj na telekomunikačný kábel, ktorý prechádza krajom komunikácie Rybničná ulica, s ktorou je areál vpredu v priamom kontakte. Vstup do areálu je cez vlastný pozemok a ďalej po samostatnej vnútornej spoločnej komunikácii, priamo z Rybničnej ulice, po ktorej je právo prechodu a prejazdu zapísané na LV.
Podľa príslušnej ÚPI je územie zaradené do funkcie: občianska vybavenosť. Využitie je možné na zámery ako napr. sídlo firmy, administr. budova, výstavba predajných priestorov, obchodno – distribučného centra, výstavba ČS PHM, prípadne aj so sprievodnými prevádzkami, ďalej drobné zariadenia technickej vybavenosti pre obsluhu územia a pod.
Cena: 100,- EUR/m2 (k cene sa môže a nemusí účtovať DPH po dohode oboch strán)
Kontakt:

Podobné realitné ponuky - Pozemky - komerčné, Bratislava - Vajnory

Rybničná ulica, 3 stavebné pozemky, priemyselná zóna, Vajnory.
Predaj 84,50 €/m2
Rybničná ulica, 3 stavebné pozemky, priemyselná zóna, Vajnory.

Predáme 3 stavebné pozemky v priemyselnej oblasti vo Vajnoroch, Rybničná ulica. Pozemky sú rovinaté a neohraničené. Prístupová cesta na pozemok je betónová. Výmera: pozemok č.1. 4213m2, č.2. 4110m2...

Pozemky - komerčné 13294 m2 Bratislava - Vajnory / Rybničná
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rybničná ulica, 3 stavebné pozemky, priemyselná zóna, Vajnory. 84,50 €/m2 Pozemky - komerčné 13294 m2 Bratislava - Vajnory
Rybničná
predaj