Predaj stavebný pozemok 1640 m2 Bratislava - Lamač

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária LIVIANTE, s.r.o., ponúka na predaj krásny stavebný pozemok o výmere 1640 m2, na rozhraní ulíc Zidiny a Zelenohorská, Bratislava - Lamač.

Pozemok je oplotený, má šírku cca 25 metrov. K pozemku, kúsok od lesa vedie asfaltová a betónová prístupová cesta, z inžinierskych sietí sú na pozemku dostupné elektrina a mestský vodovod, v blízkosti (8 metrov) od hranice pozemku sa nachádza kanalizácia a plyn. Výborná dostupnosť do centra mesta cca 10 minút autom. Krásne prostredie, veľa zelene, v blízkosti Železná studnička a taktiež obchodné centrum Galéria Lamač, kde sa nachádza množstvo obchodov vrátane Hypermarketu Tesco. Zastávka MHD je cca 5 minút pešej dostupnosti od pozemku. V rámci územného plánu mesta Bratislavy sa v tejto lokality počíta s výstavbou RD.

Cena pozemku: 290,- Eur/m2

RK LIVIANTE poskytuje v rámci predaja KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).


Podobné realitné ponuky

Pozemok s rozostavaným domom, BA - Lamač, Zlatá hora
Predaj 175.000,- €
Pozemok s rozostavaným domom, BA - Lamač, Zlatá hora

Ponúkame na predaj stavebný pozemok s rozostavaným 4 izbovým rodinným domom v lokalite Bratislava - Lamač, Zlatá hora. Pozemok má celkovú výmeru 328 m2. Rodinný dom sa momentálne nachádza v...

Pozemky - bývanie 328 m2 Bratislava- Lamač / Zlatá hora
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Pozemok s rozostavaným domom, BA - Lamač, Zlatá hora 175.000,- € Pozemky - bývanie 328 m2 Bratislava- Lamač
Zlatá hora
predaj