Predaj pozemku v Čunove

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

ABERTAL reality exkluzívne ponúka na predaj pozemok v Čunove s rozlohou 937 m2. Pozemok má štvorcový tvar a je oplotený. Na pozemku sa nachádza studňa s nezávadným zložením pitnej vody. Cca 60 m od pozemku sa nachádza prístupový bod, odkiaľ je možné priviesť elektrinu.

Pozemok je evidovaný ako záhrada. Je na ňom možnosť postavenia RD s celoročným užívaním (aj možnosť zriadenia trvalého pobytu) so zastavanou plochou 80 m2 a dvoma podlažiami. Na okolitých pozemkoch sú už postavené RD.


Lokalita:
Čunovo je mestská časť Bratislavy a dostanete sa sem veľmi pohodlne aj mestskou hromadnou dopravou z historického centra Bratislavy za cca 25 minút. Okolie a prostredie Čunova je veľmi príjemné, s rodinnou atmosférou. Mestská časť ponúka skvelé cyklistické podmienky. Prechádza ňou Dunajská cyklotrasa spájajúce rakúskej mesto Passau s Bratislavou, dostanete sa ňou aj k vodnému dielu Gabčíkovo. V Čunove sa nachádza aj areál vodných športov a galéria moderného umenia Danubia. Možnosť turistiky či prechádzok s rodinou prináša chránené krajinná oblasť Dunajské luhy a možnosť kúpania neďaleké Čunovské či Rusovské jazero.

Cena pozemku vrátane provízie pre RK je 125 000 €

© Fotografie a video s textom sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Abertal reality s.r.o.


Podobné realitné ponuky - Pozemky - bývanie, Bratislava - Čunovo

Rovinatý pozemok, výhodná investícia, Čuňovo.
Predaj 170,- €/m2
Rovinatý pozemok, výhodná investícia, Čuňovo.

Na predaj rovinatý pozemok v katastri mestskej časti Čuňovo – výhodná investícia.Pozemok veľkosti 961 m2 sa nachádza hneď vedľa cesty Rusovce – Čuňovo, v blízkosti novostavieb rodinných domov na...

Pozemky - bývanie 961 m2 Bratislava - Čunovo / Petržalská
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Rovinatý pozemok, výhodná investícia, Čuňovo. 170,- €/m2 Pozemky - bývanie 961 m2 Bratislava - Čunovo
Petržalská
predaj