Pozemok Košice - Juh, Rastislavova, IS,

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa pozemok s rodinným domom na rekonštrukciu na bývanie alebo sídlo firmy. Pozemok je prístupný z cesty, IS (elektrina, mestská voda, kanalizácia, plyn v dosahu do 100m). Dom je tehlový dvojpodlažný, čiastočne podpivničený. Zastavaná plocha domu je 93 m2, Dom je tehlový, s vymenenými plastovými oknami, zateplený, lepidlo , sieťka bez fasádnej maľby. Strechu je nutné rekonštruovať. Vykurovanie v dome je elektrickým kotlom a kotlom na pevné palivo. Dom je vhodný po rekonštrukcii na bývanie respektíve sídlo spoločnosti. Možná dohoda na cene. Veľmi dobrá dostupnosť do centra mesta, občianska vybavenosť na dobrej úrovni.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte
Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.
Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky