Predáme veľký pozemok na stavbu rodinných domov v obci Andovce

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Predáme exkluzívne veľký pozemok v obci Andovce. Pozemok je vhodný na stavbu rodinného domu. Je rovný, udržiavaný, rozmery má asi 18m. x 37m., všetky IS sú blízko. V tejto lokalite sa už nachádzajú novopostavené rodinné domy. Jedná sa tichú lokalitu, blízko centra. Prístupová cesta je spevnená. MÁME NA PREDAJ DVA TAKÉTO ROVNAKÉ POZEMKY, SÚ VEDĽA SEBA. Cena v inzeráte je za jeden pozemok, ale dohoda je možná.
Obhliadky je možné IBA na tel. čísle , alebo , alebo
V cene je právny servis, zabezpečenia všetkých písomností. U nás vybavíte všetko na jednom mieste.
Vybavujeme aj hypotéky ku kúpe nehnuteľnosti, nakoľko sme certifikovanou realitnou kanceláriou a riadne zaregistrovaným členom s povolením NBS sprostredkovávať aj hypotekárne a sprostredkovateľské úvery a aj poistenia všetkého druhu.
Pracujeme s produktami všetkých bánk a poisťovní podnikajúcich na územi SR.
Ako prebieha obhliadka nehnuteľnosti?
Obhliadku vedie maklér
Obhliadku vedie a so záujemcom komunikuje takmer výlučne realitný maklér!
Ak na niektorú otázku nevie odpovedať na mieste, zodpovie ju neskôr resp. si ju od predávajúceho zistí sám v príhodnom okamžiku (bežne po obhliadke telefonicky alebo e-mailom).
Maklér plnohodnotne zastupuje predávajúcu stranu a poskytne záujemcovi všetky podstatné informácie o ktoré ho požiada.
Obhliadka NESLÚŽI NA DOJEDNÁVANIE KÚPNEJ CENY. Záujemca si nehnuteľnosť na obhliadke má pozieť, a ak sa mu páči, môže oznámiť maklérovi, že o nehnuteľnosť má záujem. Až v takomto momente sa rieši cena a podrobnosti.
Nebojte sa požiadať o opätovnú obhliadku! Potvrdzuje to vážnosť vášho záujmu! Pýtajte sa, pýtajte sa, pýtajte sa. Váš maklér bude rád, ak ho budete s otázkami kontaktovať!
Pred začiatkom obhliadky vás môže maklér vyzvať k podpisu protokolu o vykonaní obhliadky. Ide o evidenčnú povinnosť profesionálneho makléra, ktorý bez nej nemusí umožniť obhliadku nehnuteľnosti.
Písomná evidencia o obhliadke je nutnou podmienkou vykonania akejkoľvek obhliadky nehnuteľností v ponuke Reality-Kontakt a maklér neumožní obhliadku nehnuteľnosti záujemcom, odmietajúcim písomne potvrdiť, že vstúpili do cudzieho objektu resp. na cudzí pozemok. Treba si uvedomiť, že vstup na cudzí majetok vždy podlieha súhlasu vlastníka, ktorý má vždy počas procesu sprostredkovania možnosť vyžiadať si od Reality-Kontakt evidenciu osôb, ktoré do nehnuteľnosti vstúpili.


Podobné realitné ponuky

POZEMOK VHODNÝ NA VÝSTAVBU PRIEMYSELNÉHO PARKU
Predaj 1.188.545,- €
POZEMOK VHODNÝ NA VÝSTAVBU PRIEMYSELNÉHO PARKU

KING REAL ponúka exkluzívne na predaj pozemok určený podľa územného plánu na priemyselné účely v lokalite obec Černík vzdialenej od Nitry 18 km o výmere 65.555 m2. Pozemok sa...

Developerské pozemky 0 m2 Černík
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
POZEMOK VHODNÝ NA VÝSTAVBU PRIEMYSELNÉHO PARKU 1.188.545,- € Developerské pozemky 0 m2 Černík predaj