Pozemok v priemyselnej zóne Košice - Ťahanovce, Dopravná, všetky IS, h

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa pozemok v priemyselnej časti mesta Košice - Ťahanovce na Dopravnej ulici. Pozemok je určený na komerčné účely. Na pozemku sú všetky IS (mestská voda, plyn, elektrina a kanalizácia). Súčasťou predaja a pozemku sú panelové haly v ktorých je strojárska výroba s nákladovou rampou. Nachádza sa tu aj administratívna budova, parkovisko pre cca 40 áut a menšie stavby, ktoré sa prenajímajú na komerčné účely. Pozemok je oplotený a využívaný. Pozemok je umiestnený na strategickom mieste neďaleko centra a zároveň blízko výpadoviek na obchvaty smerom z mesta všetkými smermi, teda aj pre kamiónovú dopravu. Veľmi dobrá občianska vybavenosť v okruhu 500m v okolí.
Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte
Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv.
Viac na: https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Podobné realitné ponuky