Ponúkam na predaj Váš nový inteligentný drevodom ALEX bez pozemku

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Útulný 3 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 50,00 m² s obývačkou spojenou s kuchyňou a samostatnou kúpeľňou.
Pri vstupe do tohto rodinného domu sa ocitnete na chodbe, z ktorej sa dostanete do všetkých miestností. Všetky izby v dome sú nepriechodné, čo vám poskytuje lepšie súkromie v izbách.
Hneď vedľa chodby nájdete samostatné WC a kúpeľňu, ktoré sú ideálne umiestnené v prednej časti rodinného domu.
Dispozícia rodinného domu je projektovaná podľa najnovších trendov, preto srdcom tohto nízkoenergetického rodinného domu je veľká kuchyňa spojená s obývačkou.
V tejto miestnosti sa budete cítiť doslova ako pán svojho domu. Z kuchyne je pripravený výstup na terasu, kde si vychutnáte ničím nerušené letné večery a grilovačky.
V kuchyni bude pre vás pripravená kuchynská linka v tvare „U“, ktorú si samozrejme budete môcť navrhnúť na mieru podľa vášho vkusu. Vždy ste túžili po veľkom jedálenskom stole, kde sa na večeru stretne celá rodina?
Okrem toho, že máte k dispozícii veľkú obývačku, máte pri kuchyni priestor pre takýto stôl.
Ako ste si mohli všimnúť na pôdoryse, hlavná spálňa je rozumne umiestnená, pretože sa nachádza v zadnej časti rodinného domu, čo dáva absolútne súkromie a navyše sa z nej dostanete priamo na terasu, kde si môžete v pokoji vypiť vašu rannú kávu s pohľadom na záhradu.
A v neposlednom rade sa v dome nachádza posledná izba, ktorá poslúži, ako dokonalá detská izba. Jej veľkosť a poloha v rámci domu sú pripravené na vás urobiť skvelý dojem a veríme, že keď túto detskú izbu zariadite pre vaše dieťa bude sa v nej cítiť veľmi príjemne.
V tomto rodinnom dome budú použité prírodné stavebné materiály, pretože celý dom bude postavený z dreva. Drevený materiál veľmi dobre reguluje vlhkosť vo vnútri domu a vyznačuje sa aj schopnosťou účinne tlmiť zvuk.
Veľkou výhodou týchto nízkoenergetických stavieb je, že sú celé eco-friendly a nielenže vám ušetria tisíce eur na energiách, ale sú aj veľmi prospešné pre zdravie ľudí.
O čerstvý a zdravý vzduch v dome sa postará rekupéracia, ktorá bude vetrať a vy o tom ani nebude vedieť.
A ešte, aby sme nezabudli, v cene tohto rodinného domu máte celú projektovú dokumentáciu, spomínanú rekuperáciu, podlahové kúrenie a našu novinku.
Celý váš dom premeníme na inteligentný dom, ktorý celý budete môcť ovládať cez váš smartfón a toto všetko máte zahrnuté v uvedenej cene.
Cena rodinného domu je za holodom.

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Trnava

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ pozemok vhodný na výstavu bytov, domov-KOŠOLNÁ
Predaj 30,- €/m2
INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ pozemok vhodný na výstavu bytov, domov-KOŠOLNÁ

Ponúkam na predaj investičný pozemok o výmere cca 50 000m2 - 5ha. Nachádza sa v obci Košolná, 10km od Trnavy. K pozemku vedie asfaltová príjazdová cesta, prístup na pozemok z...

Výstavba domov 49000 m2 Košolná / Hlavná