Výstavba 4iz Rodinných domov MORAVANY NAD VÁHOM

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj modernú murovanú novostavbu 4izbového domu typu bungalov. Dom sa nachádza v novovybudovanej štvrti s možnosťou súkromnej ulice. Dom je samostatne stojaci, jednopodlažný s rovnou strechou. Pozostáva z predsiene,WC ,šatníka, technickej miestnosti, 4izieb - (V obývacej izbe sa nachádza krb SHIEDEL a tá je spojená s kuchyňou s komorou a jedálňou. Z obývacej izby sa vychádza na terasu s výhľadom do záhrady), kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom s WC a bidetom. K domu patria tri parkovacie miesta. Pozemok je rovinatý, obdĺžnikového tvaru, vedie k nemu betónová cesta.
Strecha je zateplená zateplovacím systémom hr. 400mm, použitá krytina fatrafol. Obvodové murivo: 300mm Porfix, zateplenie 200mm polystyrén. Sadrokartonový strop, úsporné LED osvetlenie. Okná + vchodové dvere: 6 Komorový systém Gealan, Kovanie Siegénia Aubi, Pilkington- izolačné trojsklo Uw= 0,6 W/m2K. Exteriér farebné prevedenie Renolit- Antracit, elektrické podlahové vykurovanie s termostatom v každej izbe, krb.
V cene domu je: dlažby v celom dome, osvetlenie riešené bodovými svetlami, krb komplet, interiérové dvere, sádrové omietky - maľovka biela farba, koplet kúpeľňa podľa návrhu( viď obrázky vizualizácie kúpeľne a samostatného WC), zateplenie s fasádnou farbou a obkladom, plotom, úpravou terénu. Poradenstvo, obhliadky a inzercia je zdarma. Naša predajná cena je vždy konečná vrátane provízie. Pri kúpe Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv a prevod nehnuteľností. Pre podrobné informácie volajte . Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona , pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy A.

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Piešťany