Nízkoenergetický 4-izb. montovaný dom, pozemok 550 m2 v obci Golianovo

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Ponúkame na predaj nízkoenergetický montovaný 4-izbový rodinný dom na pozemku s výmerou 550 m2 v obci Golianovo pri Nitre, ktorý ponúka jedinečnú možnosť ako získať krásny, zdravý a finančne nenáročný domov s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Na základe použitia certifikovaných materiálov Vám dodávateľ dokáže poskytnúť záruku na statiku až 30 rokov. využitie dreva ako stavebného materiálu predstavuje moderné, ekonomicky výhodné a v neposlednom rade zdravé bývanie pre Vašu rodinu.
Materiály použité na výstavbu: Fermacell 12,5 mm sádrovláknitá doska s vynikajúcimi izolačnými, stavebnými a fyzikálnymi vlastnosťami, parozábranová fólia 0,22 mm, minerálna vlna 140 mm, konštrukčné drevo KVH 140 mm, zateplenie fasádnym polystyrénom PST 150mm
Rodinný dom typu bungalov sa dodáva v štádiu holodom, ktoré zahŕňa: uzatvorenú hrubú stavbu s bleskozvodmi, zvodmi, oknami a vchodovými dverami, vodoinštaláciou s ohrevom TUV, elektroinštaláciou s rozvádzačom, elektrické vykurovanie, zateplená fasáda 150 mm PST. Osvetlenie, interiérové dvere, podlahy, kúpeľňa a WC nie sú v cene holodomu, je však možné za doplatok zabezpečiť aj kompletnú výstavbu na kľúč podľa požiadaviek budúceho majiteľa, ako interiér, tak aj exteriér.
Priestranný 4-izbový bungalov vyššej kategórie. Vďaka veľkorysému rozmiestneniu izieb a vzhľadom na umiestnenie obývacej izby prepojenej s kuchyňou vznikajú dve oddelené zóny: oddychová a denná. Tým, že jednotlivé spálne sú od dennej časti domu dostatočne vzdialené, zabezpečujú obyvateľom domu pokoj kedykoľvek počas dňa. Zo vstupnej chodby v tvare L sa dostanete priamo do všetkých miestností. V ľavom krídle je priestranná kúpeľňa, detská izba, spálňa s priamym vstupom do menšej kúpeľne a v druhom krídle je pracovňa, technická miestnosť a sklad, priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou ,z ktorých je vstup na zakrytú terasu. Zastavaná plocha je u tohto typu domu 115 m2, úžitková plocha 89,93 m2 a rozmery 10,96 x 13,30 m. Pozemok ponúkaný pre výstavbu bungalovu je slnečný, južne orientovaný s ideálnou výmerou, umiestnený v tichej časti obce, v lokalite novej výstavby troch rodinných domov. Inžinierske siete: elektrina, voda, plyn, kanalizácia.
Prečo montované domy?
- nízka energetická náročnosť: náklady na energie 70-100 Eur
- ekologické a zdravé bývanie
- certifikované materiály: konštrukčné drevo KVH, Fermacell 12,5 mm (sádrovláknitá doska s vynikajúcimi izolačnými, stavebnými a fyzikálnymi vlastnosťami)
- parozábranová fólia, minerálna vlna, zateplenie fasádnym polystyrénom
- rýchla a ekonomická výstavba
- klientsky bonus: elektrické kúrenie s doživotnou zárukou
V prípade záujmu o obhliadku vzorového domu v okolí Nitry, Trenčína, Trnavy alebo Bratislavy mi zavolajte na tel. č. .
V cene nehnuteľnosti je kompletný servis spojený s predajom a prevodom nehnuteľnosti - vyhotovenie kúpnej zmluvy, návrhu na vklad do Katastra nehnuteľností vrátane úhrady poplatku za návrh na vklad, sprostredkovanie financovania, úhrada poplatku za návrh na vklad záložných zmlúv do katastra nehnuteľností v prípade, že je úver sprostredkovaný LK REALITY s.r.o., provízia Realitnej kancelárie.

Podobné realitné ponuky - Výstavba domov, Nitra

Znížená Cena - Výstavba rodinného domu s pozemkom
Predaj 210.000,- €
Znížená Cena - Výstavba rodinného domu s pozemkom

MOTYČKA realitná kancelária Vám exkluzívne ponúka na predaj stavebný pozemok o rozlohe 640m² s rozmermi 20 m x 34 m v obci Štitáre. Nehnuteľnosť sa nachádza na mieste, kde je...

Výstavba domov 640 m2 Štitáre
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Znížená Cena - Výstavba rodinného domu s pozemkom 210.000,- € Výstavba domov 640 m2 Štitáre predaj