EXKLUZÍVNA PONUKA - KRÁSNY PENZIÓN V TATRANSKEJ ŠTRBE

Ľutujeme, ale ponuka ktorú hľadáte, bola odstránená. Našou snahou je zverejňovať len aktuálne ponuky.

Realitná kancelária Vám ponúka na predaj pekný penzión v blízkosti Štrbského Plesa - Tatranská Štrba.

PENZIÓN: ]Úžitková plocha 463m2. Penzión sa nachádza na veľkom pozemku o rozlohe 2423 m2 a nachádzajú sa na ňom všetky inžinierske siete. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom v kombinácií s kotlom na tuhé palivo. Kanalizácia je obecná. Studňa s hĺbkou 9m2. Penzión prešiel kompletnou rekonštrukciou (plastové okná, nová elektroinštalácia, murované jadro, podlahy,...) a predáva sa aj kompletne zariadený (kuchynské kúty, sociálne zariadenia, postele, vstavané skrine,...). Penzión je zateplený, strecha je vlnovitý pozinkovaný plech.

V súčasnosti je kapacita penziónu 33 osôb s možnosťou rozšírenia na 50 osôb. Pozostáva z dvoch častí domu:

Prvá časť:
v roku 2010 prešla kompletnou rekonštrukciou. Dispozične pozostáva z prízemia, kde sa v súčasnosti nachádza 3-izbový byt (ideálne na bývanie pre nového majiteľa), 3 pivníc a kotolni. Na prvom poschodí sa nachádzajú dva apartmány (4 a 2 lôžkový) a pracovňa. Podkrovie pozostáva zo štyroch 2-lôžkových apartmánov (v 2 izbách sú aj balkóny) a jedného 1-lôžkového apartmánu. Súčasťou všetkých apartmánov je plne zariadený kuchynský pult a sociálne zariadenie.

Druhá časť: bola urobená prístavba v roku 1996 a taktiež prešla kompletnou rekonštrukciou (eurookná, murované jadro, podlahy,...) a predáva sa kompletne zariadený. Dispozične pozostáva z prízemia, kde sa nachádza pivnica, kotolňa a tri 2-lôžkové apartmány. Prvé poschodie pozostáva z troch 2-lôžkových apartmánov a v podkroví sú dva 3-lôžkové apartmány. Ku všetkým apartmánom prislúcha buď kuchynka alebo kuchynský pult a sociálne zariadenie.

POZEMOK: je rovinatý a nachádza sa na ňom dostatočný počet parkovacích miest a taktiež sa tu nachádza altánok s posedením a s možnosťou grilovania, detské ihrisko a pieskovisko.

VÝHODY: Skvelá investičná príležitosť, vynikajúca vyhľadávaná lokalita s krásnou okolitou prírodou a malebnými výhľadmi, po kompletnej rekonštrukcii a taktiež plne zariadený, veľký pozemok.

LOKALITA: nádherná okolitá príroda, len 9 km od vyhľadávaného turistického strediska Štrbské Pleso. V blízkosti sa nachádza diaľničný privádzač a taktiež železničná stanica, odkiaľ sa pohodlne dostanete do vyhľadávaných stredísk Štrbské Pleso a Starý Smokovec.

CENA: 498 000 ,-€

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle : - Pavol Glodžák

V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

Podobné realitné ponuky - Hotely a penzióny, Poprad

Štýlová chata v Belianskych Tatrách, Ždiar
Predaj Cena v RK
Štýlová chata v Belianskych Tatrách, Ždiar

Realitná kancelária LEXXUS ponúka na PREDAJ štýlovú chatu s ubytovaním, v súčasnosti využívanú komerčne ako rekreačné ubytovanie. Odovzdáme vám výborne rozbehnuté podnikanie na kľúč.Nehnuteľnosť sa nachádza v tichom prostredí...

Hotely a penzióny 488.24 m2 Ždiar / ždiar
PREDAJ Luxusne zariadený nový nádherný penzión vo Vysokých Tatrách!
Predaj 790.000,- €
PREDAJ Luxusne zariadený nový nádherný penzión vo Vysokých Tatrách!

Tento nádherný novučičký penzión na predaj sa nachádza v obci Štôla, pod krásnou panorámou Vysokých Tatier. VÝHODY: - Pezión je trojpodlažný, úplne nový a veľmi luxusne zariadený. - Komplet celé...

Hotely a penzióny 2000 m2 Štôla
Názov Cena Druh Plocha Lokalita Typ
Štýlová chata v Belianskych Tatrách, Ždiar Cena v RK Hotely a penzióny 488.24 m2 Ždiar
ždiar
predaj
PREDAJ Luxusne zariadený nový nádherný penzión vo Vysokých Tatrách! 790.000,- € Hotely a penzióny 2000 m2 Štôla predaj